Ψάχνεις ένα νέο τρόπο να φορέσεις το eyeliner σου; Τότε κάντο όπως η Ciara

Βιβή Αγγελάκη
Ψάχνεις ένα νέο τρόπο να φορέσεις το eyeliner σου; Τότε κάντο όπως η Ciara

Δες πώς θα "αναβαθμίσεις" την κλασική γραμμή στο cat eye look σου

Οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν να το φορούν ιδιαίτερα στις βραδινές τους εξόδους χειμώνα- καλοκαίρι, μιας και κάνει το βλέμμα τους ακαταμάχητο και super sexy. To eyeliner είναι από τα must- have του γυναικείου νεσεσέρ, μιας και με μια μόνο κίνηση, μπορεί να μεταμορφώσει ακόμη και ένα απλό beauty look σε πιο βραδινό.

fhjfhjfghjfghj 2fba5
ryhdghjcfghj ae0d9

Κι ενώ η κλασική γραμμή (και κατ' επέκταση το cat eye look) φαντάζει ως το μοναδικό σχέδιο που μπορείς να κάνεις με το eyeliner σου, η Ciara έρχεται για άλλη μια φορά να μας εντυπωσιάσει με τη beauty επιλογή της και να μας δώσει μια πραγματικά τέλεια ιδέα για να αναβαθμίσουμε (επιτέλους!) τον τρόπο που το φοράμε.

dghjdfghjfghjfghj a2ad1

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram δείχνοντάς μας το cat-eye look της με ένα V σχηματισμό στη μέση, το οποίο επιμελήθηκε η celebrity makeup artist Yolonda Fredrick.

Κι ενώ μπορεί με την πρώτη ματιά μπορεί να φαίνεται δύσκολο με λίγη προσπάθεια, σίγουρα δεν είναι αδύνατο να το καταφέρεις.
Στο παρακάτω video από τα Sephora, η makeup artist, Kat Von Dee, σου δείχνει πώς μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου το τριγωνικό αυτό κόψιμο στην κλασική γραμμή του eyeliner σου.

Δες το video εδώ: {youtube}-9WFWkTR6AE{/youtube}