Αίσθηση πολυτέλειας, χαλάρωσης και απαλότητας με μια μόνο κίνηση!

Dove Purely Pampering Oils : Ένα «πέπλο» φροντίδας στην επιδερμίδα σας

Μοναδική αίσθηση απαλότητας και φροντίδα της επιδερμίδας! Αυτό θέλει κάθε γυναίκα να νιώθει. Η σειρά λαδιών ενυδάτωσης Dove Purely Pampering μετατρέπει την καθημερινή φροντίδα του εαυτού σας σε μοναδικές στιγμές περιποίησης, ώστε να νιώθετε ακόμα πιο όμορφη μετά από κάθε επάλειψη!

Τα 2 λάδια θρέψης και ενυδάτωσης, Φιστίκι & Μανόλια και Βούτυρο Καριτέ και ζεστή βανίλια της σειράς Dove Purely Pampering, δημιουργήθηκαν για να ενισχύσουν την ιδιαίτερη σχέση που έχει κάθε γυναίκα με το σώμα και την επιδερμίδα της.

Η μη λιπαρή σύνθεσή τους θρέφει το σώμα και προσφέρει μοναδική ενυδάτωση, γι' αυτό και θα τα αγαπήσετε. Το Φιστίκι & Μανόλια σας ταξιδεύει σε έναν κόσμο πλούσιων αρωμάτων, αφήνοντας στο σώμα ένα εθιστικό άρωμα, ενώ το Βούτυρο Καριτέ και ζεστή βανίλια χαρίζει χρυσαφένια λάμψη, διατηρώντας την επιδερμίδα σας λαμπερή και όμορφη.

Το μοναδικό τους άρωμα και η απαλή υφή τους, δίνουν την αίσθηση πολυτέλειας, χαλάρωσης και απαλότητας με κάθε επάλειψη. Απλώνονται εύκολα και αφήνουν την επιδερμίδα λεία και μεταξένια.

Χρησιμοποιήστε τα 2 λάδια θρέψης και ενυδάτωσης μετά το μπάνιο και νιώστε την επιδερμίδα σας απαλή σα μετάξι! Ένα «πέπλο» φροντίδας στην επιδερμίδα σας χάρη στη σειρά λαδιών Dove Purely Pampering!

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ