H hairstylist των Kardashians αποκαλύπτει το #1 tip για τέλεια, υγιή μαλλιά!

Βιβή Αγγελάκη
H hairstylist των Kardashians αποκαλύπτει το #1 tip για τέλεια, υγιή μαλλιά!

Πραγματικά απροσδόκητο...

Αν κάτι μπορούμε να χαρακτηρίσουμε πάντα άψογο στις εμφανίσεις των αδερφών Kardashian είναι εκτός από το τέλειο μακιγιάζ, τα μαλλιά τους! Κι ενώ για τις περισσότερες -η Kendall αποτελεί εξαίρεση- οι αλλαγές στο χρώμα είναι συχνές και αρκετά δραματικές -όλοι θυμόμαστε τη στροφή της Kim προς το ξανθό- αυτό που δεν απαρνιούνται είναι το μακρύ μήκος τους.

Η αγάπη τους για τα υγιή και λαμπερά μαλλιά είναι τέτοια που οι ίδιες μάλιστα κυκλοφόρησαν φέτος τη δική τους σειρά περιποίησης με προϊόντα hairstyling. Παρόλα αυτά, ο άνθρωπος που εμπιστεύονται περισσότερο για τα μαλλιά τους είναι η Jen Atkin- celebrity hairstylist που έχει συνεργαστεί και με τη Jennifer Lopez και την Emma Stone.

open-uri20130910-2-1em75jp 4f54a

Η Jen, που έχει χαρακτηριστεί ως η «hair guru» της οικογένειας Kardashian, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle, αποκάλυψε το #1 tip, που σύμφωνα με εκείνη, διατηρεί τα μαλλιά υγιή: «Πολλοί πιστεύουν ότι πρέπει να κόβουν τα μαλλιά τους κάθε οκτώ εβδομάδες, αλλά αυτό δεν είναι σωστό! Κάθε τέσσερις μήνες είναι καλό timing για να κόβετε τα μαλλιά σας. Θα εκπλαγείτε με το πόσο εύκολα θα μπορείτε να κάνετε το styling τους.»

Η αλήθεια είναι πως με αυτό το tip, η Jen αρχικά μας προβλημάτισε μιας και πάει κόντρα στην άποψη που θέλει οι γυναίκες να κόβουν τα μαλλιά τους σε τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ σε δεύτερη φάση μας ενθουσίασε καθώς δεν θα χρειαστεί να καρδιοχτυπούμε κάθε τρεις και λίγο γι αυτά τα λίγα εκατοστά που κάθε φορά κόβουμε!