Aντηλιακά προϊόντα Avène: Η φωτοπροστασία στο καλύτερό της επίπεδο!

Βιβή Αγγελάκη
Aντηλιακά προϊόντα Avène: Η φωτοπροστασία στο καλύτερό της επίπεδο!

Τα αντηλιακά προϊόντα Avène προσφέρουν σε όλα τα ευαίσθητα δέρματα τη σωστή ισορροπία μεταξύ αποτελεσματικότητας, ασφάλειας και ανοχής.

Χάρη στον ελάχιστο δυνατό αριθμό φίλτρων και στο ισχυρό δραστικό συστατικό κατά των ελευθέρων ριζών, εγγυώνται μοναδική προστασία του δέρματος από τις UVA, UVB, IR και την ορατή ακτινοβολία, που προσβάλλουν το δέρμα κατά την έκθεση στον ήλιο και ειδικότερα κατά των βλαβών που προκαλούνται από τον ήλιο και το οξειδωτικό στρες.

Ο Δείκτης Προστασίας κατά των Ελευθέρων Ριζών των αντηλιακών προϊόντων Avène έχει αξιολογηθεί και επιβεβαιώνει την εξαιρετική προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν οι υπέρυθρες και το ορατό φως.

Φέτος το καλοκαίρι, η Avène εμπλουτίζει τη σειρά της και μας παρουσιάζει την Cleanance Solaire SPF 50+ που είναι αφιερωμένη στο λιπαρό δέρμα και το δέρμα με τάση ακμής. Η νέα αποκλειστική φωτοπροστατευτική φροντίδα με 0% Paraben / Οκτοκρυλένιο / Aλκοόλη εξασφαλίζει αποτελεσματικότητα και ανοχή ενώ παράλληλα εγγυάται πολύ υψηλή προστασία, φωτοσταθερή και ανθεκτική στο νερό.

avene-cleanance-solaire-spf50-50ml-f-25714 87400


Ακόμη, η παρουσία της μονολαουρίνης (σμηγματορυθμιστικό) και του γλυκονικού ψευδάργυρου (αντι-ερεθιστικό) την διαφοροποιεί από μια κλασική αντηλιακή φροντίδα. Τέλος, τόσο η λεπτόρρευστη και ελαφριά υφή της που εξασφαλίζει ευρεία προστασία από τις UVB-UVA, όσο και οι απορροφητικές πούδρες νέας γενιάς περιορίζουν την ανάκλαση του φωτός, χαρίζοντας ένα ματ αποτέλεσμα, αποτρέποντας τις όποιες γυαλάδες στο πρόσωπο.

Η αντηλιακή τεχνογνωσία, η oil free υφή, η υψηλή προστασία με δείκτη 50+ , η δράση κατά της γυαλάδας, αλλά και η προσιτή τιμή της, σίγουρα είναι αυτά που θα κάνουν κάθε γυναίκα να την αγαπήσει!