H Bioten προτείνει τα απαραίτητα προϊόντα του καλοκαιρινού νεσεσέρ μας!

Βιβή Αγγελάκη
H Bioten προτείνει τα απαραίτητα προϊόντα του καλοκαιρινού νεσεσέρ μας!

Εν όψει της προετοιμασίας των καλοκαιρινών διακοπών μας...

Η βαλίτσα των καλοκαιρινών αποδράσεων ετοιμάζεται και ενώ μπορεί να αποχωριστούμε το ξυπνητήρι και άλλες καθημερινές «υποχρεώσεις», αυτό που δεν πρέπει να αποχωριστούμε είναι τη φροντίδα μας για το πρόσωπό μας και το σώμα. Για να παραμείνουμε εκθαμβωτικές καθ' όλη τη διάρκεια των διακοπών μας και να επιστρέψουμε με την πιο ανανεωμένη, δροσερή διάθεση!

Η bioten γνωρίζοντας τις ανάγκες κάθε γυναίκας ανάλογα με την ηλικία και τον τύπο δέρματος προσφέρει μια ευρεία γκάμα κρεμών προσώπου και προτείνει αφού αναζητήσετε τη σειρά που σας ταιριάζει, να την έχετε μαζί σας στις διακοπές.

Περιποίηση προσώπου:

Μαντηλάκια καθαρισμού bioten γιατί ο καθαρισμός του προσώπου είναι το πρώτο και πολύ σημαντικό στάδιο στη διαδικασία περιποίησης του προσώπου μας και σίγουρα δεν πρέπει να τον παραλείψουμε και στις διακοπές!

Κατάλληλη κρέμα προσώπου που θα έχει οπωσδήποτε δείκτη προστασίας γιατί ο ήλιος, μπορεί να κάνει το δέρμα μας να φαίνεται υγιές και χρυσαφένιο, στην πραγματικότητα όμως, η αυξημένη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία δημιουργεί φθορές τις οποίες θα παρατηρήσουμε μετά το καλοκαίρι.

• Όσες επιθυμείτε άμεση ενυδάτωση στην επιδερμίδα με 24ωρη διάρκεια: Η ιδανική σειρά για εσάς είναι η bioten SKINNERGY. Οι 3 υπέροχες ενυδατικές κρέμες-gel προσφέρουν στην επιδερμίδα σας την κατάλληλη δόση ενυδάτωσης ανάλογα με τις ανάγκες σας.

• Αντιρυτιδική προστασία : Χρησιμοποιείστε τη σειρά Genovate, που είναι βασισμένη στο RESISTEM™, ένα φυσικό συστατικό που διεγείρει και προστατεύει τους αντιγηραντικούς μηχανισμούς του δέρματος, μειώνοντας τις ρυτίδες και επαναφέροντας τη νεανική όψη του δέρματος.

• Ανάγκη για σύσφιξη και αναδόμηση: Η σειρά bioten Recaptiv είναι εμπλουτισμένη με το MATRIGENICS.14GTM, ένα επαναστατικό συστατικό φυσικής προέλευσης, που σχετίζεται με τη σύνθεση και ανάπτυξη του κολλαγόνου, της ελαστίνης και του υαλουρονικού οξέος, με αποτέλεσμα την αναδιαμόρφωση του προσώπου και τη μείωση των ρυτίδων.

Και φυσικά αν θέλετε να χαρείτε μια λαμπερή και χρωματικά ομοιόμορφη επιδερμίδα σε συνδυασμό με αποτελεσματική ενυδάτωση και προστασία τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τη CC Skin Moisture, ενώ για πιο ενισχυμένη περιποίηση, προτιμήστε τη CC Cream Skin Repair με αντιρυτιδική δράση!

Περιποίηση σώματος:

Καθαρισμός σώματος με τα αφρόλουτρα bioten υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας , ενυδάτωσης και μοναδικά αρώματα κάθε στιγμή!

Ενυδάτωση σώματος σε 1 λεπτό με το κατάλληλο ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος Bioten, που θα διεγείρει τις αισθήσεις μας και θα αναζωογονήσει το σώμα μας! Αυτό το καλοκαίρι επιλέγουμε SKINNERGY!

Προστασία των χεριών με την κρέμα χεριών bioten δε λείπει ποτέ από μια γυναικεία τσάντα!