Ποιοι παράγοντες διατάρασουν την ισορροπία της ευαίσθητης περιοχής;

Βιβή Αγγελάκη
Ποιοι παράγοντες διατάρασουν την ισορροπία της ευαίσθητης περιοχής;

Και πώς θα προστατευθείτε...

Η ιδιαίτερη ισορροπία του κόλπου βασίζεται σε ένα ισορροπημένο αλλά ιδιαίτερα ευαίσθητο σύστημα. Αν το pH του κόλπου αλλάξει και γίνει λιγότερο όξινο, ο φυσικός αμυντικός μηχανισμός εξασθενεί και τα βακτήρια πολλαπλασιάζονται. Αυτό ενδέχεται να έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη κολπικών λοιμώξεων, όπως είναι η βακτηριακή κολπίτιδα ή οι μυκητιασικές λοιμώξεις (candida).

Μερικές φορές οι αλλαγές στην ευαίσθητη περιοχή προκύπτουν όταν υπάρχουν ορμονικές αλλαγές, όπως κατά τη διάρκεια της έμμηνου ρύσης, της εγκυμοσύνης ή της εμμηνόπαυσης. Ακόμη, οι καθημερινές δραστηριότητες, όπως συνθετικά & στενά ρούχα, ισχυρά μαλακτικά ρούχων που χρησιμοποιούνται για το πλύσιμο εσωρούχων, η άθληση, ορισμένες τροφές, το άγχος, η κούραση & η χαμηλή αντίσταση οργανισμού, οι σεξουαλικές δραστηριότητες, τα κοινά σαπούνια ή αφροντούς, ορισμένα αντιβιοτικά που καταστρέφουν υγιή κύτταρα, καθώς και τα ταμπόν & οι σερβιέτες μπορούν να διαταράξουν τη λεπτή αυτή ισορροπία.

8051a3ea5eb0b4f73941257013edba84 L 058e5

Το νερό από μόνο του ή τα κοινά σαπούνια δεν αποκαθιστούν την ισορροπία της κολπικής χλωρίδας. Αυτό ενδέχεται να προκαλέσει δυσφορία, όπως κνησμό, ερύθημα και μερικές φορές ακόμη και λοιμώξεις. Μια σωστή καθημερινή υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής είναι ένα εύκολο μέτρο προστασίας για την αντιμετώπιση της ανάπτυξης των συμπτωμάτων κολπικών λοιμώξεων.

Το Lactacyd, ο ειδικός για τη γυναικεία υγιεινή για περισσότερα από 60 χρόνια, βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό της σύγχρονης γυναίκας, βοηθώντας τη να διατηρήσει την αυτονομία και τη σιγουριά της σε κάθε στάδιο της ζωής της. Μέσα από μια σειρά με ήπιες και κλινικά ελεγμένες λοσιόν καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή, προσαρμόζεται στις ειδικές ανάγκες της κάθε γυναίκας, που θα τη βοηθήσουν να αισθάνεται καθαρή και γεμάτη αυτοπεποίθηση όλη μέρα, κάθε μέρα.

drgsfghefdygjh d0097

Τα προϊόντα καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής Lactacyd (δείτε τα στη gallery) περιέχουν γαλακτικό οξύ, το οποίο είναι βασικό για την υγεία του κόλπου και του δέρματος, καθώς λειτουργεί ως ρυθμιστής pH και ως ενυδατικός παράγοντας. Επιπλέον, το Lactacyd παρέχει μια φυσική προστασία καθώς έχει τις εξής ιδιότητες:

yheyurtyur6tyu 0f7d9

- Συνεργάζεται με τις φυσικές άμυνες του οργανισμού
- Σέβεται το φυσικό αμυντικό μηχανισμό του κόλπου και το ελαφρώς όξινο pH του
- Ενεργοποιεί την ανάπτυξη γαλακτοβάκιλλων και βοηθάει στην ομαλοποίηση της κολπικής χλωρίδας
- Είναι κλινικά και γυναικολογικά ελεγμένο
- Βοηθάει στην αναστολή της ανάπτυξης παθογόνων οργανισμών
- Περιέχει βιολογικό γαλακτικό οξύ
- Σαπούνι χωρίς αλκοόλη
- Πολύ ήπιο και κατάλληλο για καθημερινή χρήση
- Εύκολο ξέβγαλμα

Lactacyd....γιατί η αυτοπεποίθηση φαίνεται!

DPG Network