Flash Tattoos: Η Beyoncé μόλις κυκλοφόρησε τη δική της σειρά!

Βιβή Αγγελάκη
Flash Tattoos: Η  Beyoncé μόλις κυκλοφόρησε τη δική της σειρά!

Δείτε πρώτες όλα τα σχέδια...

Είναι αναμφίβολα μέσα στη λίστα με τα hot beauty trends των τελευταίων καλοκαιριών! Τα flash tattoos έχουν «κλέψει» τις καρδιές τόσο τις δικές μας, όσο και πολλών διάσημων κυριών της ελληνικής αλλά και διεθνούς showbiz. Χωρίς να έχουν μόνιμο αποτέλεσμα- καλό για όλες εμάς τις αναποφάσιστες που βρισκόμαστε πάντα μεταξύ 2-3 σχεδίων κάθε φορά- και με εύκολη εφαρμογή, μέσα σε λίγα λεπτά μπορεί να μας χαρίσουν ένα λαμπερό αποτέλεσμα αντίστοιχο με αυτό των κοσμημάτων.

Βλέποντας όλη αυτή την «flash tattoos mania», η Beyoncé αποφάσισε να δημιουργήσει- μετά τη Rihanna- τη δική της σειρά με μεταλλικά flash tattoos σε συνεργασία με το brand Flash Tattoos.

beyonce-flash-tattoos-3 3a497

Μάλιστα, η ιδιοκτήτρια του brand, Miranda Burnet, δήλωσε σχετικά με αυτή τη νέα συνεργασία: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίσαμε τη Beyoncé στην οικογένεια του Flash! Ήταν υπέροχο να δουλεύουμε μαζί της, μας έδωσε πραγματικά πρωτότυπες και όμορφες ιδέες. Καταλήξαμε σε μια collection που είμαστε όλοι πολύ περήφανοι και ανυπομονούμε να τη δοκιμάσουμε! Τα σχέδια είναι δυναμικά, υπέροχα και άψογα, όπως η Bey!»

beyonce-flash-tattoos-1 c3940

Τα tattoos που είναι σε μαύρες και χρυσές αποχρώσεις είναι σχεδιασμένα από την Queen Bey ενώ ανάμεσα στα σχέδια υπάρχουν και στίχοι από τα μεγάλα hits της τραγουδίστριας «Naughty Girl», « Crazy in Love», «Flawless» και «Diva».Παράλληλα, μπορούν να φορεθούν στα χέρια, τα πόδια, τον καρπό, στο στήθος, την πλάτη και γενικότερο σε όποιο σημείο του σώματός σας θέλετε!

Contents Beyonce 3  62223.1438219732.1280.1280 21756

Όσο για την τιμή τους... οι πέντε καρτέλες με τα 57 flash tattoos πωλούνται στην τιμή των 28 δολαρίων και μπορείτε να τα παραγγείλετε ηλεκτρονικά από το site της εταιρείας: www.flashtat.com

Δείτε όλα τα σχέδια στη gallery!