What? Μετά τη Blake Lively, τώρα και η Kylie Jenner έγινε bronde;

Βιβή Αγγελάκη
What? Μετά τη Blake Lively, τώρα και η Kylie Jenner έγινε bronde;

Γιόρτασε τα γενέθλιά της με νέο χρώμα στα μαλλιά της;

Μπορεί να είναι η μικρότερη της οικογένειας Kardashian- χθες μπήκε στα 18- αλλά πραγματικά τόσο η εμφάνιση όσο και η εκκεντρική συμπεριφορά της μπορούν να συγκριθούν με αυτές των μεγαλύτερων αδερφών της. Η Kylie Jenner είναι από τα ανερχόμενα αστέρια της showbiz που έχουν αποκτήσει το δικό τους φανατικό κοινό, ιδίως στα social media.

Κι ενώ, οι μεγαλύτερες της οικογένειας δεν τολμούν συχνές (και ξαφνικές) αλλαγές στα μαλλιά τους, η νεαρή τηλεπερσόνα, αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Κι ενώ πρόσφατα την έχουμε δει με γαλάζια μαλλιά...

kylie11 fcac0 26c78


Με ροζ

ndgjhyuityi 50ba4


Με τιρκουάζ

Kylie-Jenner 6878e f79b2

Αυτή τη φορά, η Kylie αποφάσισε να υιοθετήσει το πιο hot χρώμα του καλοκαιριού- το οποίο ήδη έχουμε δει να υιοθετούν αρκετές ελληνίδες και ξένες διάσημες κυρίες, όπως η Κάτια Ζυγούλη και η Blake Lively- το bronde! Μάλιστα ανέβασε σχετική φωτογραφία στα social media, μόλις χθες, ημέρα των γενεθλίων της.

xcghdfghdgjfgh f6d0b

Μεταξύ ξανθού και καστανού, στο χρώμα της καραμέλας, η αλήθεια είναι πως της πηγαίνει πολύ και την κολακεύει ιδιαιτέρως!

Φυσικά, όπως και σε άλλες περιπτώσεις διάσημων κυριών που οι αλλαγές στα μαλλιά τους είναι όπως οι αλλαγές στα ρούχα τους, κρατάμε τις επιφυλάξεις μας, γιατί μάλλον πρόκειται για περούκα!

Από το μαύρο χρώμα στα μαλλιά της, εμείς πάντως ψηφίζουμε bronde! Εσείς;