MTV VMAs 2015: Τα beauty looks που έκλεψαν τις εντυπώσεις!

Βιβή Αγγελάκη
MTV  VMAs 2015: Τα beauty looks που έκλεψαν τις εντυπώσεις!

Δείτε ποιες ήταν οι επιλογές των stars στο μακιγιάζ και τα μαλλιά τους για το κόκκινο χαλί...

Μπορεί το τελευταίο σαββατοκύριακο του Αυγούστου να βρήκε τους περισσότερους από εμάς στην πόλη ή σε κάποια κοντινή παραλία για τις τελευταίες καλοκαιρινές βουτιές, όμως οι αστέρες της αμερικανικής μουσικής βιομηχανίας έδωσαν το «παρών» στα βραβεία MTV Video Music Awards 2015.

Κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τις διακοπές τους, βρέθηκαν χθες βράδυ στο Los Angeles και πραγματικά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, με τις εμφανίσεις τους τόσο πάνω στο κόκκινο χαλί, όσο και πάνω στη σκηνή.

A-list celebrities όπως η Taylor Swift, Selena Gomez, Gigi Hadid, Cara Delevingne, Rita Ora , Chrissy Teigen, έκλεψαν τις εντυπώσεις τόσο με τα outfits τους, όσο και με τις beauty επιλογές τους. Οι nude και γήινες αποχρώσεις κυριάρχησαν στα χείλη – με ελάχιστες εξαιρέσεις( της οικοδέσποινας της βραδιάς Miley Cyrus) ενώ το smokey eye look ήταν η safe επιλογή για ένα glam μακιγιάζ. Στα μαλλιά οι περισσότερες stars προτίμησαν κάτι χαλαρό με κάποιες λαμπρές εξαιρέσεις (Rita Ora )!

Πάμε να κάνουμε zoom, λοιπόν, στα πρόσωπα των celebrities για να δούμε καλύτερα το μακιγιάζ και το hairstyle τους!

Gigi Hadid

gigimtvbeauty look 1b38d

Το supermodel έκλεψε τις εντυπώσεις με την ηλιοκαμμένη επιδερμίδα της και γενικότερα το shimmery μακιγιάζ της, που έκανε ακόμη πιο εκθαμβωτικό το summer beauty look της. Εξίσου εντυπωσιακό, το slicked back χτένισμά της, που θύμιζε κάτι από δεκαετία '70.

Taylor Swift

Taylor-Swift 6d135

Από τις λίγες φορές που την είδαμε χωρίς το κόκκινο κραγιόν της. Η Taylor τόλμησε ένα έντονο graphic cat-eye look στα μάτια της, το οποίο συνδύασε αρμονικά με το nude στα χείλη της αλλά και το sleek, χαμηλό ponytail της, που κρατούσε το μαλλιά της μακριά από το πρόσωπό της.

Chrissy Teigen

main.original.585x0 3 843a3

Από τα πιο σικάτα beauty looks της χθεσινής βραδιάς! Η λαμπερή επιδερμίδα της σε συνδυασμό με τις επιλογές στα χείλη και τα ζυγωματικά της έκαναν την Chrissy να ξεχωρίζει! Extra bonus: Το επιμελώς ατιμέλητο hairlook της.

Demi Lovato

Demi-Lovato e07c8

Αψεγάδιαστη επιδερμίδα, εντυπωσιακά μακριές βλεφαρίδες, πυκνά φρύδια και ένα εντυπωσιακό slicked-back wet look ήταν τα "κλειδιά" της επιτυχίας του look της Demi!

Cara Delevingne

cara-delevingne-mtv-vmas 7214e

Άλλη μια εντυπωιακή εμφάνιση της Cara, που αποδεικνύει οτι η απλότητα είναι chic και πως δεν χρειάζονται φλυαρίες για ένα εντυπωσιακό look!

Hailee Steinfeld

hbz-vma-beauty-hailee-700x1050 c652a

Πολύ κομψό το smoky eye look της αλλά και το απαλό ροζ στα χείλη της έδινε ένα ρομαντικό ύφος στην εμφανισή της!