Ελένη Μενεγάκη: Δείτε τη beauty μεταμόρφωσή της μέσα στα χρόνια!

Βιβή Αγγελάκη
Ελένη Μενεγάκη: Δείτε τη beauty μεταμόρφωσή της μέσα στα χρόνια!

Εσείς θυμάστε όλα τα looks της;

Λίγο η ταλαιπωρία που υπέστησαν τα μαλλιά μας τώρα το καλοκαίρι, λίγο το ότι βαρεθήκαμε το ίδιο χρώμα και μήκος, αλλά πάνω απ' όλα, η ανάγκη κάθε γυναίκας για μια ανανέωση- έστω και στα μαλλιά της, οδηγεί πολλές από εμάς στο κομμωτήριο τις πρώτες φθινοπωρινές μέρες!

Φυσικά, μαζί όλες εμάς που έχουμε ήδη κλείσει ραντεβού με τον κομμωτή μας, πολλές διάσημες κυρίες της ελληνικής αλλά και ξένης showbiz τολμούν μικρές ή μεγάλες αλλαγές στην κόμη τους, δίνοντας τον απαραίτητο αέρα ανανέωσης στο look τους.

Έτσι, πρόσφατα είδαμε μεταξύ άλλων και την Ελένη Μενεγάκη να αλλάζει το hairlook της εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν- μια απόφαση που η αλήθεια μας ξάφνιασε μιας και η πανέμορφη παρουσιάστρια εδώ και χρόνια δεν έχει αποχωριστεί τόσο το μακρύ μήκος των μαλλιών της, όσο και το ξανθό ανοιχτό χρώμα τους!

Με αφορμή, λοιπόν, την τελευταία αλλαγή στα μαλλιά της γνωστής παρουσιάστριας και φυσικά εν αναμονή του νέου της hairlook- που θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες πιο σκούρο- θυμόμαστε τις καλύτερες beauty στιγμές της "Ωραίας Ελένης" όλα αυτά τα χρόνια!

hdfhdfgh 8377c

Το τηλεοπτικό ντεμπούτο της το έκανε καστανή με σγουρά μαλλιά μέσα από το videoclip του τραγουδιού του Μιχάλη Ρακιντζή «Προκαλείς».

menegaki 14 72673

Στις αρχές της δεκαετίας του '90 τη θυμόμαστε καστανόξανθη αλλά πάντα σγουρομάλλα στο «Κοκτέιλ» στο πλευρό του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη και Νίκου Διαμανταρίδη στο Mega, στο «Mega Banca» με το Γιώργο Πολυχρονίου ενώ από τα μέσα τη δεκαετίας συμμετείχε σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές όπως το «Πάτερ ημών» με τον Κώστα Καρρά.

95640 cef52

Τότε ήταν που προτάθηκε στην Ελένη η παρουσίαση του «Πρωινού καφέ». Μαζί με την αρχή της καριέρας της ως κεντρικής παρουσιάστριας, η όμορφη Ελένη άρχισε να υιοθετεί ένα όλο και πιο ξανθό χρώμα στα μαλλιά της.

assets LARGE t 420 53825587 cd940

Την τελευταία φορά, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK! την εντόπισε με το τελευταίο look της, ένα ασύμμετρο ίσιο καρέ που πλαισίωνε πολύ όμορφα το πρόσωπό της!

menegakimalli11 daaf3

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery!

Πάντως, όποια αλλαγή και να κάνει στα μαλλιά της, το μόνο σίγουρο είναι πως "Βασίλισσα της μικρής οθόνης" ξέρει να την υποστηρίζει πολύ καλά! Εξάλλου, είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα ομορφότερα πρόσωπα της ελληνικής showbiz!