Μαύρα στίγματα και φραγμένοι πόροι; Δοκίμασε το δραστικό απολεπιστικό προσώπου της Murad!

Βιβή Αγγελάκη
Μαύρα στίγματα και φραγμένοι πόροι; Δοκίμασε το δραστικό απολεπιστικό προσώπου της Murad!

Γνωρίστε το νέο Skin Smoothing Polish της Murad με κόκκους jojoba για απελευθέρωση των φραγμένων πόρων, απαλότητα και λάμψη στο δέρμα!

Η περιποίηση της επιδερμίδας μας είναι παντός καιρού και εποχής! Αν θέλετε να απαλλαγείτε από τους φραγμένους ή διεσταλμένους πόρους, τα μαύρα στίγματα και τη λιπαρότητα στην περιοχή Τ του προσώπου σας, τότε δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε ένα καλό απολεπιστικό προϊόν!

Το Skin Smoothing Polish της Murad- που ανήκει στη σειρά PORE REFORM για κανονικές / μικτές επιδερμίδες- θα γίνει ο σύμμαχός σας. Πρόκειται για ένα ισχυρό, αλλά ήπιο με την επιδερμίδα απολεπιστικο προϊόν προσώπου, το οποίο αφαιρεί αποτελεσματικά τους ρύπους και απελευθερώνει τους φραγμένους πόρους της επιδερμίδας. Η έντονη, καθαριστική του δράση, αφήνει το δέρμα λείο και απαλό, απομακρύνοντας πλήρως τα νεκρά κύτταρα και τις σκληρύνσεις, χωρίς όμως να μεταβάλλει και να διαταράσσει το φυσικό υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας.

Χάρη στα δραστικά συστατικά του με ισχυρή αντιοξειδωτική και καταπραϋντική δράση, εξισορροπεί τα επίπεδα υγρασίας και λιπαρότητας της επιδερμίδας, συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους και εξουδετερώνει τη δράση των ελευθέρων ριζών, αποκαλύπτοντας ένα υγιές και όμορφο δέρμα. Ποια είναι τα συστατικά του;

Κόκκοι Jojoba που απολεπίζουν βαθιά και επιταχύνουν τη φυσική διαδικασία αποβολής των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας, απομακρύνοντας μαύρα στίγματα και αφήνοντας καθαρούς τους δερματικούς πόρους.
Αμαμελίδα η οποία έχει στυπτική δράση και βοηθάει στη σύσφιξη των τοιχωμάτων των δερματικών πόρων, ενώ παράλληλα απομακρύνει την περίσσεια λιπαρότητα.
Εκχύλισμα κανέλας το οποίο απομακρύνει και βελτιώνει τις ατέλειες της επιδερμίδας, βοηθώντας στην εξισορρόπηση των λιπαρών και αφυδατωμένων περιοχών, χωρίς όμως να ξηραίνει την επιδερμίδα.
Πλούσιο σε Ω-6 βασικά λιπαρά οξέα, starflower και έλαιο από σπόρους ηλιοτρόπιου, που ενισχύουν την ικανότητα του δέρματος έναντι στην απώλεια υγρασίας του δέρματος, αφήνοντας το απαλό και ελαστικό.
Εκχύλισμα ροδιού που με την ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση, ενισχύει την άμυνα του δέρματος και το προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες.

Όσο για τη χρήση του:
Απλώστε με τα δάχτυλα μικρή ποσότητα προϊόντος, σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, κάνοντας απαλές, ανοδικές, κυκλικές κινήσεις. Απομακρύνετε με χλιαρό νερό. Για καλύτερα αποτελέσματα, επαναλάβετε 2-3 φορές την εβδομάδα. Συνδυάστε το με την προτεινόμενη αγωγή και ενυδάτωση Murad.


Σε ειδική τιμή γνωριμίας €28,00 μέχρι τις 31.10.2015 και στη συνέχεια, η τιμή διαμορφώνεται στα €35,00 | συσκευασία 100ml
To προϊόν διατίθεται μέσω e-shop στο site www.murad.gr & σε επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής.