Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2015: Οι 2 πιο hot τάσεις στα μαλλιά από τη L’Oréal Professionnel!

Βιβή Αγγελάκη
Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2015: Οι 2 πιο hot τάσεις στα μαλλιά από τη L’Oréal Professionnel!

Έφτασε η ώρα για μια αλλαγή στα μαλλιά σας; H L'Oréal Professionnel παρουσιάζει τα It Looks για τη σεζόν Φθινόπωρο /Χειμώνα 2015-2016 και αν είστε κορίτσια που ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας, τότε αξίζει να δοκιμάσετε όποιο hairlook σας αρέσει!

Μάλιστα, για να αναδείξει με απόλυτη επιτυχία τις πιο hot τάσεις της σεζόν, η L'Oréal Professionnel συνεργάστηκε με τους κορυφαίους επαγγελματίες κομμωτές: τον hairstylist Sam McKnight και τον colourist Frédéric Mennetrier, ενώ, στα νέα It Looks πρωταγωνιστούν 2 νέα φρέσκα κορίτσια, με άμεση σύνδεση με το χώρο της μόδας: τη Joséphine de la Baume, ηθοποιό, τραγουδίστρια, μοντέλο, συνιδρύτρια του γκρουπ Singtank και πρέσβειρα πολλών και τη Nicole Warne, fashion & beauty blogger και ιδρύτρια του διάσημου blog "Gary Pepper", με πάνω από 1,3 εκατομμύρια ακόλουθους στα social media.

Ανάμεσα στα 6 hot look της σεζόν, 2 ξεχωρίζουν: το Ατίθασο Look με Χάλκινο Contouring και το Βιολέ Κυματιστό Καρέ.

LOREAL F02 0384 5 3P bc9a0

Με έμπνευση από την αντίστοιχη τεχνική του μακιγιάζ, η τεχνική Contouring (φωτοσκίαση) για τα μαλλιά χρησιμοποιεί το χρώμα και προσαρμόζει το σχήμα του προσώπου «παίζοντας» με τις σκιές και το φως. Το χρώμα (σκούρες ή φωτεινές αποχρώσεις) τοποθετείται σε συγκεκριμένες περιοχές, από τον επαγγελματία κομμωτή, για να αναδείξει τα μοναδικά χαρακτηριστικά και την ομορφιά της κάθε γυναίκας. Η τεχνική προσαρμόζεται στο σχήμα του προσώπου και στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στη Joséphine (Ατίθασο Look με Χάλκινο Contouring), το αποτέλεσμα αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο με μια πιο ατίθαση πλευρά, χάρη στο Beach Waves της Tecni.ART και ενισχύεται με τη χάλκινη απόχρωση με έμπνευση από την περίοδο του ζωγράφου Ραφαέλ. Το ατίθασο look συναντάται σε πολλές celebrities και στις πιο πρόσφατες Εβδομάδες Μόδας. Είναι ένα τόσο εύκολο look, που προσδίδει ένα φυσικό κι εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα, συνηθισμένο για μια γυναίκα από το Παρίσι.

LOREAL F01 0247P2 4dfb1

Στη Nicole (Βιολέ Κυματιστό Καρέ), το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με τη νέα σειρά της Tecni.ART, Hollywood Waves. Το νέο μυστικό των επαγγελματιών κομμωτών για γρήγορες και τέλειες μπούκλες και κυματισμούς. Το κυματιστό καρέ έκανε την εμφάνισή του στη Marilyn Monroe και από τότε πολλές celebrities και μοντέλα το έχουν υιοθετήσει. Αποτελεί μία από τις πιο hot τάσεις για το 2015.

Η Βιολέ απόχρωση της Nicole, όπως και η χάλκινη της Joséphine, έχουν δημιουργηθεί με Majirel Vibrants, τις νέες αποχρώσεις της Majirel για έντονα και ορατά ρεφλέ.


Ατίθασο Look με Χάλκινο Contouring, Βιολέ Κυματιστό Καρέ, Look με έμπνευση από τη δεκαετία του 20', Wet Look, Hollywood Κυματισμοί και Ατίθασες Κοτσίδες: για να μάθετε περισσότερα για τα It Looks, για να βρεθείτε στο backstage της φωτογράφισης και να ανακαλύψετε τα πάντα γύρω από τις δημιουργίες του Sam McKnight & Frédéric Mennetrier επισκεφθείτε τις σελίδες Youtube & Instagram.