Η όψη της επιδερμίδας σου δείχνει πιο θαμπή και κουρασμένη, σε σχέση με το πώς νιώθεις;

Βιβή Αγγελάκη
Η όψη της επιδερμίδας σου δείχνει πιο θαμπή και κουρασμένη, σε σχέση με το πώς νιώθεις;

Οι γυναίκες #SUPREME40s δοκιμάζουν και επιλέγουν τη Liftactiv Supreme της Vichy! 

Νιώθεις ότι δείχνεις μεγαλύτερη το βράδυ από ότι το πρωί; Δεν είσαι η μόνη! Μια στις δύο γυναίκες, όπως αποδεικνύει μια αποκλειστική μελέτη των εργαστηρίων της Vichy αισθάνεται το ίδιο!

Η επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της ημέρας, δέχεται μια επιβράδυνση των λειτουργιών της και το εύρημα αυτό οδήγησε στη δημιουργία μια φροντίδας συνεχούς επανόρθωσης των ρυτίδων. Τώρα επιτέλους, οι γυναίκες έχουν τη δύναμη να νικήσουν τις μικρές καθημερινές μάχες με τον καθρέπτη.

Τα Εργαστήρια Vichy ανακάλυψαν ότι, ανεξάρτητα από το πόσο δραστήρια και ενεργητική νιώθει μια γυναίκα, οι κύκλοι επανόρθωσης της επιδερμίδας επιβραδύνονται, όσο αυξάνεται η ηλικία. Εάν δεν παρέμβουμε, ο χρόνος πλήρους επανόρθωσης της επιδερμίδας αυξάνεται από τις 6 στις 30 ώρες! Αυτό σημαίνει ότι πλέον μια ολόκληρη ημέρα δεν φτάνει. Η νεότητα χάνεται σταδιακά - τα σημάδια γήρανσης εγκαθίστανται. Υπάρχει λύση;

LIFTACTIV SUPREME OPEN 1cd38

Η Liftactiv Supreme της Vichy προσφέρει αποτέλεσμα lifting, κάθε ώρα, κάθε μέρα, ενώ η ενισχυμένη αντιρυτιδική αποτελεσματικότητά της γίνεται εμφανής από τον πρώτο κιόλας μήνα. Καταπολεμά συνεχώς την ανάπτυξη των σημαδιών γήρανσης, ειδικά αυτών που εμφανίζονται μέσα στην ημέρα. Από το πρωί έως το βράδυ, η επιδερμίδα παραμένει λεία και η νεότητά της δεν επηρεάζεται όσο περνάν οι ώρες. Παρέχει αποτελεσματικότητα 3 διαστάσεων και 15 μεταλλικά στοιχεία για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

LIFTACTIV SUPREME PACK 7eaab

Συγκεκριμένα, η Vichy ενσωμάτωσε τεχνολογία οπτικής επανόρθωσης 3D στη σύνθεση της Liftactiv Supreme: άμεση επίδραση στην όψη και στην αίσθηση της επιδερμίδας, το σύμπλοκο day-proof με Αδενοσίνη και Καφεΐνη που ενισχύει την ικανότητα της επιδερμίδας να αντιστέκεται στις επιπτώσεις της καθημερινότητας, κάθε ώρα που περνά και ένα σύμπλοκο που αποτελείται από ένα ισχυρό αντιγηραντικό σάκχαρο και ένα αντιοξειδωτικό, για μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα lifting.

LIFTACTIV SUPREME 9f916

Μάλιστα, σε πρόσφατη έρευνα στην Ελλάδα, ζητήθηκε από τις γυναίκες που έχουν δοκιμάσει την Liftactiv Supreme να πουν τη γνώμη τους: 9 στις 10 γυναίκες θα την αγόραζαν ξανά!

Η Vichy σου δείχνει τον τρόπο και σου προσφέρει τη φροντίδα που χρειάζεσαι για να γίνεις μια πραγματική #supreme40s ! Αν είσαι γύρω στα 40 και νιώθεις ότι είσαι στην καλύτερη ηλικία, οτι έχεις συγκεντρώσει πολύτιμες εμπειρίες και παραμένεις νέα και όμορφη. Αν έχεις σοφία για το πριν και διάθεση για το μετά... Αν μπορείς να δείχνεις και να αισθάνεσαι υπέροχα ως γυναίκα, σύζυγος, μητέρα κι εργαζόμενη... Η Vichy είναι εδώ για να ακούσει τη φωνή σου! Επισκέψου τώρα το site της Vichy και μοιράσου τη δική σου #supreme40s εμπειρία!