Βάφετε τα μαλλιά σας; Μειώστε το σπάσιμο της τρίχας σε τρία απλά βήματα!

Βιβή Αγγελάκη
Βάφετε τα μαλλιά σας; Μειώστε το σπάσιμο της τρίχας σε τρία απλά βήματα!

Γνωρίστε το Fibreplex της Schwarzkopf Professional, που θα διατηρήσει υγιή την όψη των μαλλιών σας μέχρι το επόμενο ραντεβού σας για βαφή – από τη ρίζα έως τις άκρες!

 

 

Νιώθετε οτι τα μαλλιά σας φθείρονται, είναι ξηρά και εύθραυστα μετά το ξάνοιγμα και τη βαφή; Η αλήθεια είναι πως η χημική διαδικασία πίσω από τις υπηρεσίες χρώματος μπορεί να προκαλέσει μακροπρόθεσμη φθορά στα μαλλιά, το οποίο οδηγεί στο σπάσιμο της τρίχας. Ωστόσο, οι ειδικοί στις βαφές μπορούν τώρα να δώσουν στις πελάτισσές τους τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ένα νέο χρώμα, χωρίς να ανησυχούν.

Χάρη στο νέο σύστημα FIBREPLEX της Schwarzkopf Professional αυτό ανήκει στο παρελθόν! Το σύστημα προστασίας ανεβάζει τον πήχη για τα προϊόντα χρώματος, μειώνοντας το σπάσιμο της τρίχας έως και 94% σε τρία απλά βήματα – κάθε φορά. Πολύ εύκολο στη χρήση, το FIBREPLEX μπορεί να αναμιχθεί με οποιοδήποτε προϊόν βαφής, προστατεύοντας τη δομή της τρίχας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ξανοίγματος, αποχρωματισμού και βαφής ενώ παράλληλα ενδυναμώνει και θρέφει τα μαλλιά. Κατάλληλο για εφαρμογή στο κομμωτήριο καθώς και για περιποίηση στο σπίτι.

Fibreplex Pack Composing 4c908

Τρία απλά βήματα

Βήμα 1: Πρώτα, αναμιγνύετε το FIBREPLEX N°1 BOND BOOSTER με τη βαφή και το developer. Δεν έχει σημασία εάν ξανοίγετε, αποχρωματίζετε ή βάφετε τα μαλλιά.

Βήμα 2: Αφού ξεβγάλετε τη βαφή, δουλέψτε στα μαλλιά το FIBREPLEX N°2 BOND SEALER, αφήστε το για 5-10 λεπτά ως θεραπεία για θρέψη και ξεβγάλετε. Αυτό χαρίζει στα μαλλιά απαλότητα και σταθεροποιεί τους δεσμούς που ενισχύθηκαν στο Βήμα 1.

Βήμα 3: Η εμπειρία FIBREPLEX δεν σταματάει στο κομμωτήριο. Το τρίτο βήμα του συστήματος FIBREPLEX είναι ένα προϊόν για περιποίηση στο σπίτι. Το FIBREPLEX N°3 BOND MAINTAINER διασφαλίζει χρωματικό αποτέλεσμα με διάρκεια και ανθεκτική δομή της τρίχας. Πρέπει να χρησιμοποιείται δύο φορές την εβδομάδα σε νωπά, φρεσκολουσμένα μαλλιά. Αφήστε το προϊόν να δράσει για 5-10 λεπτά και ξεβγάλετε. Έτσι, τα μαλλιά θα διατηρήσουν τη θρέψη και την υγιή όψη τους μέχρι το επόμενο ραντεβού σας για βαφή – από τη ρίζα έως τις άκρες.

11990498 872991692750690 3564323274704036286 n 8c651

Η εύκολη ενσωμάτωση του FIBREPLEX στη συνηθισμένη διαδικασία βαφής κάνει την εφαρμογή πολύ απλή. Τα χρωματικά αποτελέσματα δεν αλλοιώνονται από το FIBREPLEX N°1 BOND BOOSTER και το προϊόν δεν θα επηρεάσει την κάλυψη ή το αναμενόμενο επίπεδο ξανοίγματος. Χάρη στην Τεχνολογία Fiber Bond, τα μαλλιά ενδυναμώνονται και σφραγίζονται χρησιμοποιώντας τις θεραπείες FIBREPLEX. Αφήνουν την επιφάνεια της τρίχας απαλή και λαμπερή.

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στα κομμωτήρια που συνεργάζονται με την Schwarzkopf Professional από τον Σεπτέμβριο του 2015.

11986341 873010092748850 1940265032604033758 n 9ec43

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.schwarzkopf-professional.com καθώς και τη σελίδα της Schwarzkopf Professional στο Facebook https://www.facebook.com/schwarzkopfprofessionalgreece.