Βραβεία Emmy 2015: Τα καλύτερα beauty looks της χθεσινής βραδιάς!

Βιβή Αγγελάκη
Βραβεία Emmy 2015: Τα καλύτερα beauty looks της χθεσινής βραδιάς!

Δείτε ποιες ήταν οι beauty επιλογές των stars στο κόκκινο χαλί και εμπνευστείτε για τις δικές σας εμφανίσεις!

Μπορεί το τηλεοπτικό ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού να μονοπώλησαν χθες οι εθνικές εκλογές, όμως στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η τελετή απονομής των βραβείων Emmy για τη φετινή χρονιά ήταν από τα γεγονότα που σίγουρα δεν πέρασαν απαρατήρητα!

Stars από όλο τον καλλιτεχνικό χώρο , υποψήφιοι ή λαμπεροί guests, έδωσαν το «παρών» στην ιστορική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Microsdoft Theater στο Los Angeles και μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox.

Και όπως είναι αναμενόμενο, για άλλη μια φορά οι διάσημες κυρίες τράβηξαν τα φώτα πάνω τους τόσο με τις εντυπωσιακές ενδυματολογικές τους επιλογές, όσο και με τα beauty looks τους! Σε αυτά τα τελευταία θα κάνουμε ζουμ αφενός για να δούμε τι διάλεξαν για τις επίσημες, red εμφανίσεις τους, αφετέρου για να εμπνευστούμε και για το δικό μας look.

Lady Gaga

Lady-Gaga aa4fb

Από τις πιο glamorous και chic εμφανίσεις τόσο της ίδιας της τραγουδίστριας όσο και της χθεσινής βραδιάς. Με ένα πλατινέ καρέ αλά Marilyn Monroe, η εκκεντρική κατά τα άλλα τραγουδίστρια απέφυγε τις υπερβολές στο μακιγιάζ της και προτίμησε πιο nude αποχρώσεις.

Emma Roberts

Emma-Roberts cea2f

Εντυπωσιακή με one-side glam waves στα μαλλιά, ελαφρύ smokey eye look και ιριδίζουσες, ροζ αποχρώσεις σε μάτια και ζυγωματικά.

Sarah Hyland

Sarah-Hyland 1e095

Για άλλη μια φορά μας εντυπωσίασε με το eye look της (στο οποίο επέλεξε shimmering σκιές), τα shiny nude χείλη της αλλά και το καρέ της!

Taylor Schilling

elle-emmy-beauty-taylor 55e2a

Retro chic επιλογή της Taylor που πραγματικά εντυπωσίασε! Το beauty look συμπληρωνόταν από πορτοκαλο-κόκκινο κραγιόν και ιριδίζουσες σκιές ματιών!

Amanda Peet

Amanda-Peet 7ac44

Ψηλό topknot και κόκκινο ματ κραγιόν είναι οι all time classic επιλογές για τις επίσημες εμφανίσεις!

Δείτε περισσότερα looks στη gallery!