Crème Fraîche de Beauté: Ένα κοκτέιλ φυτικών συστατικών για την επιδερμίδα σας και μόνο!

Βιβή Αγγελάκη
Crème Fraîche de Beauté: Ένα κοκτέιλ φυτικών συστατικών για την επιδερμίδα σας και μόνο!

Με απαλή υφή που θυμίζει milkshake και ξυπνά τις αισθήσεις.

Αν ψάχνετε τον τέλειο συνδυασμό υπέροχων αρωμάτων, φυτικής αποτελεσματικότητας, ευεξίας και ενυδάτωσης που διαρκεί για την όμορφη επιδερμίδα σας, τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε τη σειρά περιποίησης προσώπου της Nuxe, Crème Fraîche de Beauté!

Με 24-ωρη ενυδατική και καταπραϋντική αποτελεσματικότητα, που επιβεβαιώνεται από τις πλέον ενδελεχείς επιστημονικές δοκιμές, λεία υφή αλλά και φρέσκο άρωμα, που συνδυάζει ντελικάτες νότες του ανθού της πορτοκαλιάς, η σειρά Crème Fraîche de Beauté σέβεται ακόμη και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Ενα milkshake από 8 φυτικούς γαλακτώδεις χυμούς και ένα νέο ενεργό συστατικό από το φυτό Salicornia, που εγγυάται ενυδάτωση που διαρκεί, συνδυάζονται αρμονικά με την καταπραϋντική δράση των λευκών ανθών πορτοκαλιάς, του χυμού Aloe Vera και της Αλλαντοΐνης, που έχει παράλληλα και ισχυρές μαλακτικές ιδιότητες.

pot cf 50ml ouvert face f9483

Για πρώτη φορά, η NUXE πέτυχε την φυσική αύξηση της ποσότητας της ουρίας που περιέχει η επιδερμίδα χωρίς εξωτερική συνεισφορά και το αποδεικνύει με τη διεξαγωγή νέων υπέρ-στοχευμένων δοκιμών που έχουν δώσει πολύ σημαντικά αποτελέσματα σχετικά με την ενυδάτωση.

Η σειρά Crème Fraîche® de Beauté της Nuxe- χωρίς parabens- είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους ευαίσθητης επιδερμίδας που χρειάζονται ενυδάτωση και περιλαμβάνει:


- Τον δροσιστικό ορό Crème Fraîche® de Beauté για το πρόσωπο και το περίγραμμα ματιών της ευαίσθητης επιδερμίδας

- Την λεπτόρευστη κρέμα Crème Fraîche® de Beauté Light που αφήνει μια ματ αίσθηση για μεικτό τύπο επιδερμίδας

- Την νέα κρέμα Crème Fraîche® de Beauté για κανονική και ευαίσθητη επιδερμίδα

- Την Crème Fraîche® de Beauté Enrichie που θα ενυδατώσει ακόμη και τις πιο ξηρές ή ευαίσθητες επιδερμίδες

- Την αναζωογονητική μάσκα Crème Fraîche® de Beauté για ενυδάτωση και ενίσχυση όλων των τύπων επιδερμίδας