Avène: Υπόσχεση για δροσερή & λαμπερή επιδερμίδα με άψογο φυσικό χρώμα

Βιβή Αγγελάκη
Avène: Υπόσχεση για δροσερή & λαμπερή επιδερμίδα με άψογο φυσικό χρώμα

Γνωρίστε τα 2 νέα προϊόντα 24ωρης ενυδάτωσης της σειράς Hydrance Optimale! 

Αναμφισβήτητος σύμμαχος για κάθε ευαίσθητο δέρμα που του λείπει η ενυδάτωση, η Hydrance Optimale ήξερε πως να κάνει τις γυναίκες συνενόχους της, προσφέροντας αποτελεσματικότητα, άνεση και ευχαρίστηση, σε καθημερινή βάση. Παρέχοντας τη μέγιστη δυνατή ενυδάτωση,ανταποκρίθηκε στην πρόκληση του ευαίσθητου δέρματος για ικανοποίηση.

Για να προσφέρουν στις γυναίκες αυτό το δροσερό και λαμπερό δέρμα, αυτό το τέλειο χρώμα, φυσικά, τα Δερματολογικά Εργαστήρια της Avène συνδύασαν τις τεχνογνωσίες τους στην ενυδάτωση, την προστασία και τη διόρθωση σε μία φροντίδα που τελειοποιεί το χρώμα του δέρματος, μια κίνηση-κλειδί για την υγεία και την ομορφιά του δέρματος.

Η ενυδατική σειρά Hydrance OPTIMALE εμπλουτίζεται με 2 νέα προϊόντα 24ωρης ενυδάτωσης, αντι-οξειδωτικής προστασίας & κάλυψης, βασισμένa στην 3πλή εξειδίκευση και τεχνογνωσία της Avène :

EXPERT στην ενυδάτωση, στη φωτοπροστασία και στη διόρθωση του χρώματος! 2 υφές, κατάλληλες για όλα τα ευαίσθητα αφυδατωμένα δέρματα και 1χρώμα για "όμορφη και λαμπερή όψη" φυσικά.


Hydrance Optimale Ηydratant perfecteur de teint SPF 30Légèr:

15-HYDRANCE perfecteur LEGERE 40ml 132b9

Eνυδατική émulsion με χρώμα και δείκτη προστασίας SPF30 για κανονικό και μεικτό δέρμα (πρωί και/ή βράδυ).

1χρώμα, κατάλληλο για κάθε δερματική απόχρωση.

Hydrance Optimale Hydratant perfecteur de teint SPF 30 Riche:

15-HYDRANCE perfecteur RICHE 40ml 3e44c

Eνυδατική κρέμα με χρώμα και δείκτη προστασίας SPF 30 για ξηρό και πολύ ξηρό δέρμα (πρωίκαι/ήβράδυ).

1χρώμα, κατάλληλο για κάθε δερματική απόχρωση.

Τα προϊόντα Hydrance Οptimale perfecteur de teint Riche & Légère ενυδατώνουν, προστατεύουν και αναδεικνύουν το δέρμα, χάρη:

• στο αποκλειστικό δακρυομιμητικό σύμπλεγμα λιπομουκίνη + μειβωσερίνη και το ιαματικό Νερό της Avène, δραστικό Νερό με καταπραϋντικές και αντι-ερεθιστικές ιδιότητες.

• στο σύμπλεγμα 3 αντηλιακών φίλτρων για ισοδύναμη προστασία UVB-UVA SPF30 καθώς και στο προτοκοφερύλιο ,ισχυρό αντι-οξειδωτικό για προστασία από τις ελεύθερες ρίζες.

• στις φυσικές χρωστικές και ανακλαστικές πέρλες για διόρθωση των χρωματικών ατελειών και φυσική λάμψη.