Η Frezyderm σου δίνει τη δύναμη να αντιμετωπίσεις την τριχόπτωση!

Βιβή Αγγελάκη
Η Frezyderm σου δίνει τη δύναμη να αντιμετωπίσεις την τριχόπτωση!

Ολοκληρωμένη φροντίδα κατά της τριχόπτωσης για γυναίκες και άντρες

Τα λαμπερά και πλούσια μαλλιά αποτελούν στοιχείο θηλυκότητας για τη γυναίκα που θέλει να δείχνει περιποιημένη κάθε ώρα της ημέρας. Όμως το καθημερινό και έντονο styling, οι βαφές, αλλά και οι εξαντλητικές δίαιτες, επηρεάζουν την υγεία των μαλλιών με αποτέλεσμα την επανειλημμένη φθορά της τρίχας.

Η Frezyderm έχει δημιουργήσει τη σειρά Hair Force, την πιο ολοκληρωμένη σειρά δερμοκαλλυντικής αγωγής με καινοτόμες συνθέσεις δραστικών φυτικών εκχυλισμάτων που ενισχύει την ανάπτυξη των μαλλιών και επιταχύνει τη δημιουργία νέων τριχών, κάνοντάς τα πιο δυνατά και υγιή από τη ρίζα έως τις άκρες.

Το Hair Force Shampoo για γυναίκες της Frezyderm έρχεται να δώσει τέλος στο πρόβλημα της φθοράς, αντιμετωπίζοντας τους παράγοντες που προκαλούν, τόσο την εποχική, όσο και τη χρόνια τριχόπτωση. Παράλληλα, ενδυναμώνει τους θύλακες της τρίχας και επιταχύνει τη δημιουργία νέων, αποτελώντας το ιδανικό σαμπουάν για γυναίκες που θέλουν υγιή μαλλιά κάθε μέρα.

col1 15abf

Όπως οι γυναίκες, έτσι και οι άνδρες επιθυμούν πυκνά μαλλιά, οι ίδιοι όμως αντιμετωπίζουν ακόμα πιο έντονα το πρόβλημα της τριχόπτωσης. Οι παράγοντες που την επηρεάζουν είναι διαφορετικοί και κυρίως αποδίδονται σε αυξημένες ορμόνες, άγχος και κληρονομικότητα. Ανταποκρινόμενη στις ξεχωριστές ανάγκες των ανδρών, η Frezyderm δημιούργησε το Hair Force Shampoo για άνδρες, που αντιμετωπίζει την αντιδραστική τριχόπτωση, την αραίωση και την αλωπεκία (φαλάκρα), ενδυναμώνοντας παράλληλα τα αδύναμα μαλλιά και ενισχύοντας την ανάπτυξη της τρίχας κατά 110%.

29sep resize3 aa188

Για την ολοκληρωμένη περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής, η σειρά Hair Force της Frezyderm περιλαμβάνει τη Hair Force Lotion για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

29sep resize5 d26a0

Για πιο αυξημένες ανάγκες, η Frezyderm προτείνει συμπληρωματικά την ειδική αγωγή κατά της τριχόπτωσης, για άνδρες και γυναίκες, Hair Force Monodoses, που ενεργοποιεί τον κυτταρικό μεταβολισμό και ενισχύει την τριχοφυΐα.

29sep resize4 1b261

Για ενισχυμένη θρέψη και ενδυνάμωση με επιπρόσθετη προστασία από το σπάσιμο, η Frezyderm έχει δημιουργήσει την τριχοτονωτική μάσκα μαλλιών, Hair Force Mask. Χάρη στα Ceramides, προσφέρει αναδόμηση της τρίχας και μεταμορφώνει τα αδύναμα μαλλιά σε υγιή και λαμπερά.

29sep resize2 10cb9

Τέλος, το ειδικό συμπλήρωμα διατροφής της Frezyderm, Hair Force Caps, έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των πολύτιμων συστατικών, που στερούμε πολλές φορές από τον οργανισμό μας, επομένως και από τα μαλλιά μας. Ταυτόχρονα, πέρα από τη φροντίδα των μαλλιών, δρα και ως συμπλήρωμα ομορφιάς, καθώς ενδυναμώνει τα νύχια και επαναφέρει την υγεία της επιδερμίδας.