Le Petit Marseillais:Οι νέες σειρές περιποίησης μαλλιών έρχονται από την καρδιά της φύσης!

Βιβή Αγγελάκη
Le Petit Marseillais:Οι νέες σειρές περιποίησης μαλλιών έρχονται από την καρδιά της φύσης!

Το αγαπημένο γαλλικό brand, Le Petit Marsellais έρχεται να ανανεώσει τη σειρά περιποίησης των μαλλιών μας με δύο νέες σειρές: για κανονικά μαλλιά με ξανθές ανταύγειες και για άτονα, θαμπά μαλλιά που χρειάζονται λάμψη και θρέψη!

Τα φυσικά ξανθά μαλλιά συχνά χρειάζονται αναζωογόνηση και λάμψη για να αναδειχθεί το φυσικό ξανθό τους χρώμα! Το LE PETIT MARSEILLAIS® βρήκε τη λύση για να τα αναζωογονήσει χρησιμοποιώντας συστατικά από την καρδιά της φύσης: το εκχύλισμα χαμομηλιού και το έλαιο από σιτάρι.

col1lchamomile 80c87

Το χαμομήλι παραδοσιακά ενισχύει το χρώμα των φυσικά ξανθών μαλλιών, χαρίζοντας φυσικές ανταύγειες. Το έλαιο από σιτάρι είναι γνωστό για τις θρεπτικές και μαλακτικές του ιδιότητες. Η νέα σειρά, που αποτελείται από σαμπουάν και κρέμα μαλλιών, ενυδατώνει, αναζωογονεί τα μαλλιά «φωτίζοντας» τα με φυσικές ξανθές ανταύγειες!


Αν πάλι τα μαλλιά σας είναι άτονα και έχουν θαμπή όψη, καθώς ταλαιπωρούνται καθημερινά από εξωτερικούς παράγοντες , τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τη νέα σειρά φροντίδας των μαλλιών που θα τους δώσει πίσω τη χαμένη τους λάμψη. Εμπνευσμένη από ένα αυθεντικό μυστικό ομορφιάς, το LE PETIT MARSEILLAIS® δημιούργησε μια μοναδική συνταγή για τα άτονα και θαμπά μαλλιά...

colshiny 4541f

Μια αποτελεσματική σύνθεση που συμπυκνώνει το νέκταρ μήλου με τρία λουλούδια και το γάλα αμυγδάλου για να φωτίζει και να βελτιώσει τη λάμψη των μαλλιών. Στο νέκταρ μήλου το οποίο παράγεται στη Γαλλία, προστίθενται πέταλα νεροκάρδαμου, καμέλιας και παπαρούνας. Τα αμύγδαλα καλλιεργούνται στο τέλος του καλοκαιριού κάτω από τον Μεσογειακό ήλιο και το γάλα τους είναι ο θρεπτικός χυμός τους! Η νέα σειρά, που αποτελείται από σαμπουάν και κρέμα μαλλιών, ξεμπερδεύει τέλεια τα μαλλιά, φωτίζει και ενισχύει τη λάμψη τους, ενώ αντανακλούν, γεμάτα υγεία!