Κορρές Nail Colour: Η νέα συλλογή για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα είναι εμπνευσμένη από τη φύση

Βιβή Αγγελάκη
Κορρές Nail Colour: Η νέα συλλογή για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα είναι εμπνευσμένη από τη φύση

Δείτε τη νέα limited edition συλλογή

Το φθινόπωρο και ο χειμώνας αφήνουν το χρωματικό τους αποτύπωμα στη νέα συλλογή Κορρές Nail Colour. Οι αλλαγές της φύσης στο πέρασμα των εποχών, οι αποχρώσεις των φύλλων, οι τόνοι της γης, τα χρώματα των τοπίων -
η έμπνευση για τα επτά νέα βερνίκια νυχιών.

Η νέα Limited Edition συλλογή της σειράς Κορρές Nail Colour «φωτογραφίζει» τη φύση στην πιο εσωτερική της μορφή, στην πιο μυστηριακή της γαλήνη. Οι σκοτεινές, winter gloom αποχρώσεις συμπορεύονται με την πιο φωτεινή πλευρά του φθινοπώρου. Τα νοσταλγικά Pure Almond και Berry Rose χρωματίζουν το μονοπάτι προς τη νέα εποχή. Ωστόσο, το ζεστό Chocolate Brown, το αινιγματικό Blackened Green και το διαφορετικό Warm Khaki θα γίνουν τα winter go-to colours, με το απόλυτο Black να διατηρεί τα σκήπτρα της dark-glam διάθεσης.

NAIL COLOUR AW15 16COLLECTION 80c00

Το πλούσιο χρώμα, η λάμψη και η διάρκεια χαρακτηρίζουν τα ΚΟΡΡΕΣ NAIL COLOUR. Η 7-free φόρμουλα, βασισμένη σε εκχύλισμα Μύρου, Ιχνοστοιχεία και προβιταμίνη Β5, αποτελεί την πιο φυσική πρόταση και σε αυτή την κατηγορία καλλυντικών. Η σειρά Κορρές Nail Colour διαχωρίζεται στη μόνιμη συλλογή 28 αποχρώσεων και στη νέα Α/W 15/16 συλλογή, ενώ η απόδοση του χρώματος φθάνει στο maximum, χάρη στη φροντίδα και extra λάμψη που προσφέρουν τα Base Coat και Top Coat αντίστοιχα.