Μία μοναδική pre-Christmas εμπειρία περιποίησης από τη Molton Brown!

Βιβή Αγγελάκη
Μία μοναδική pre-Christmas εμπειρία περιποίησης από τη Molton Brown!

H Molton Brown έφερε τα Χριστούγεννα νωρίτερα στη beauty ρουτίνα μας

Όλα ήταν βγαλμένα από χριστουγεννιάτικο παραμύθι: Η ατμόσφαιρα στο «The Twenty One Restaurant» άκρως γιορτινή, η χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα σερβιρισμένη στα πιάτα μας, λουλούδια και εορταστικά στολίδια διακοσμημένα στα τραπέζια μας, οι οικοδέσποινες άκρως περιποιητικές, ενώ το σκηνικό συμπλήρωνε η μαγευτική οσφρητική διακόσμηση των κεριών και αρωματικών χώρου Molton Brown και Ladurée (που θα βρείτε αποκλειστικά στο Heaven on Earth!)

Κι ενώ μπορεί ημερολογιακά να απέχουμε περίπου 2.5 μήνες από τα Χριστούγεννα, δεν θα υπήρχε καλύτερος τρόπος- σκηνικό ο beauty κόσμος να καλωσορίσει τη νέα λαμπερή, εορταστική και συλλεκτική σειρά «Vintage 2015 with Elderflower» του αγαπημένου beauty brand, Molton Brown.

vintagemoltonbrown 80a72

Ως πρόποση για τη λαμπερή ατμόσφαιρα των γιορτών, η Molton Brown – που ξεχωρίζει για τις μοναδικές συνθέσεις αρωμάτων και χρωμάτων- γιόρτασε τη νέα της συλλογή, τη βρετανική της κληρονομιά και την αγάπη της για την ανακάλυψη των πιο πολύτιμων συστατικών από όλο τον κόσμο, μέσω της ιστορίας της «A Christmas Vintage».

Εμπνευσμένη από τους πλούσιους αμπελώνες και τα κελάρια εκλεκτής ποιότητας οίνων της περιοχής Champagne-Ardenne, στη Βόρεια Γαλλία, η συλλογή «Vintage 2015 with Elderflower» περιλαμβάνει ένα bath and shower gel, ένα body lotion, ένα κερί και ένα εορταστικό στολίδι που πραγματικά καλεί κάθε γυναίκα σε ένα ταξίδι απόλυτου γιορτινού ενθουσιασμού.
Παράλληλα, μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικό δώρο για μια τελετουργική περιποίηση στον εαυτό σας ή για μία pre-Christmas εμπειρία περιποίησης.

12093357 1477117945926770 825942405 n c7f48

(Μια μικρή bauble έκπληξη μας περίμενε με το όνομά μας)

Το bath and shower gel είναι εμπλουτισμένο με λαμπερά μεταλλικά ιχνοστοιχεία που χαρίζουν ένα φωτεινό μεταξένιο άγγιγμα, ενώ οι πολυτελείς ετικέτες σε χρυσό χρώμα αποτελούν ένα κόσμημα στα προϊόντα μπάνιου και περιποίησης σώματος. Τη συλλογή αυτή συνοδεύουν τα πολυαγαπημένα χριστουγεννιάτικα στολίδια (baubles), σετ δώρων και limited edition σειρές της Molton Brown, όπως αυτές των Festive Frankincense & Allspice και Wondrous Myrrh, Musk & Cypress.

12093598 431532920371042 61981988 n 65443

Φυσικά, εκεί απολαύσαμε τη νέα Συλλογή Eau de Toilette της Molton Brown, που έχει δημιουργηθεί με τα πιο σπάνια συστατικά από ολόκληρο τον κόσμο και οι ειδικοί στην αρωματοποιία από το Λονδίνο θέλησαν να ενισχύσουν τις ιδιαίτερα δημοφιλείς συλλογές σώματος Black Peppercorn, Pink Pepperpod, Heavenly Gingerlily, OudhAccord & Gold, Ylang-Ylang, Bushukan και Orange & Bergamot.