Η Ariana Grande έγινε κατάξανθη και δε θυμίζει σε τίποτα τη star που ξέραμε!

Βιβή Αγγελάκη
Η Ariana Grande έγινε κατάξανθη και δε θυμίζει σε τίποτα τη star που ξέραμε!

Δείτε τη με το νέο της hairlook

Λίγες είναι οι διάσημες κυρίες που έχουν καταφέρει να έχουν το δικό τους, signature χτένισμα και η Ariana Grande είναι μια από αυτές! Τι κι αν είναι μόλις 22 χρονών, η pop τραγουδίστρια έχει εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο, ενώ πολλοί την χαρακτηρίζουν ως τη «πριγκίπισσα» του ψηλού half-up ponytail!

ariana-grande ponytail e2f1f

Από τις χαλαρές, καθημερινές βόλτες της, μέχρι και τις πιο επίσημες ή τις on-stage εμφανίσεις της, σπάνιες φορές έχουμε δει την Ariana να αποχωρίζεται το αγαπημένο της χτένισμα.

Έκανε την έκπληξη: Δείτε την Ariana Grande με νέο χτένισμα!

Κι ενώ την τελευταία φορά που τα μαλλιά της Ari έγιναν θέμα από αυτή τη στήλη, ήταν όταν το it girl της pop σκηνής αποφάσισε να δημοσιεύσει μια selfie φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τα φυσικά , σγουρά μαλλιά της...

ariana-grande ponytail-15-10 7533f

Wow! H Ariana Grande μας δείχνει τα φυσικά σγουρά μαλλιά της!

Αυτή τη φορά, η Ariana μας ξάφνιασε με την αλλάγη στο hairlook της, μιας και αποφάσισε να αποχωριστεί το καστανό natural χρώμα στα μαλλιά της και να τα βάψει πλατινέ ξανθά.

ariana-grande-blonde 15-10 f1b74


Μάλιστα, η ίδια «ανέβασε» στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με το νέο της look που θα είναι και το εξώφυλλο του επερχόμενου single της «Focus».


Εσείς, πώς την προτιμάτε;

Η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε την πιο girly κορδέλα στα μαλλιά της!

Jennifer Aniston: Πώς αντιμετωπίζει μια bad hair day;

Τι είναι το baking, η νέα τεχνική στο μακιγιάζ που έχει γίνει trend;