Η ΑΙΜ&η Ομάδα Αιγαίου ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια πρωτοβουλία κοινωνικής υπευθυνότητας

Βιβή Αγγελάκη
Η ΑΙΜ&η Ομάδα Αιγαίου ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια πρωτοβουλία κοινωνικής υπευθυνότητας

Η Αμοργός γέμισε χαμόγελα!

 

Η Κινητή Μονάδα της ΑΙΜ και οι εθελοντές γιατροί της Ομάδας Αιγαίου, που εδώ και 21 χρόνια οργώνουν το Αιγαίο, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να μοιράσουν χαμόγελα σε ακριτικά νησιά. Στις 9 και 10 Οκτωβρίου βρέθηκαν στην Αμοργό, πραγματοποιώντας δωρεάν στοματικό έλεγχο και «εκπαιδεύοντας» τους κατοίκους για τη σημασία της στοματικής υγείας.

amorgos-aim1 ef009

Στο γοητευτικό αυτό νησί, που το χειμώνα είναι άγονη γραμμή, η Κινητή Μονάδα της ΑΙΜ με τη συνδρομή των οδοντιάτρων της Ομάδας Αιγαίου, ενημέρωσαν και εξέτασαν μικρούς και μεγάλους στην Αρκεσίνη, την Αιγιάλη, τα Κατάπολα και στη Χώρα! Η συγκινητική υποδοχή και η ανταπόκριση των κατοίκων της Αμοργού ήταν μια ακόμη επιβεβαίωση για τη σημασία της πρωτοβουλίας «Βουρτσίζουμε Μαζί», που εξελίσσεται σε όλη την Ελλάδα από τον περασμένο Μάρτιο και έχει ήδη προσεγγίσει πάνω από 45.000 άτομα.

aim-mazi 0b102

Η εκστρατεία «Βουρτσίζουμε Μαζί» της ΑΙΜ απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, προσφέροντας ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την υιοθέτηση σωστών συνηθειών στοματικής υγείας. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας, στο πλαίσιο του οποίου μικροί και μεγάλοι εξετάζονται δωρεάν από εθελοντές οδοντιάτρους, παρακολουθούν επίδειξη για τον σωστό τρόπο βουρτσίσματος και ενημερώνονται για τη φροντίδα των δοντιών τους.

amorgos-aim-2 3d866