Nuxellence® Detox:Η επαναστατική φροντίδα νύχτας για νεανική και ξεκούραστη επιδερμίδα

Βιβή Αγγελάκη
Nuxellence® Detox:Η επαναστατική φροντίδα νύχτας για νεανική και ξεκούραστη επιδερμίδα

Μια καινοτομία κατά τη διάρκεια της νύχτας

 

Η έλλειψη ύπνου ή ο «κακής ποιότητας» ύπνος έχει αντίκτυπο εκτός από την υγεία ή την καθημερινή μας απόδοσή, στην επιδερμίδα μας! Η Nuxe έρχεται να καινοτομήσει άλλη μια φορά, παρουσιάζοντάς μας ένα επαναστατικό προϊόν αντιγηραντικής περιποίησης, τη Nuxellence Detox, για μια φρέσκια και ξεκούραστη επιδερμίδα το πρωί «σαν να έχετε κοιμηθεί 2 ώρες παραπάνω»!

nuxe - nuxellence idetox af7b7

Πρόκειται για μια κρέμα νύχτας- ορός αποτοξίνωσης και αντιγήρανσης, που χαρίζει φρέσκια, νεανική, ανανεωμένη και λεία επιδερμίδα. Χάρη στο καινοτόμο Super Detox complex, ενισχύει τη φυσική διαδικασία αποτοξίνωσης των κυττάρων κατά τη διάρκεια της νύχτας, εξασφαλίζοντας την γρηγορότερη ανανέωσή τους, ενώ παράλληλα επιδιορθώνει το μιτοχονδριακό DNA. Χρησιμοποιείται το βράδυ, μόνη της ή κάτω από τη κρέμα νύχτας. Για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους επιδερμίδας.

passiflore cmjn det 45f9b

Εκτός, όμως, από τη Nuxellence® Detox, η σειρά Nuxellence ® περιλαμβάνει τη Nuxellence Éclat για μια εξειδικευμένη φροντίδα ημέρας.

nuxe - nuxellence ieclat 8a883

Στην ουσία είναι μια κρέμα ημέρας-ορός αντιγήρανσης και λάμψης, που επιδιορθώνει το μιτοχονδριακό DNA και επαναφορτίζει με ενέργεια τα κύτταρα, συμβάλλοντας στη σωστή λειτουργία τους. Χαρίζει νεανική, λαμπερή, «γεμάτη» και απαλή επιδερμίδα. Χρησιμοποιείται το πρωί, μόνη της ή κάτω από την κρέμα ημέρας. Για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους επιδερμίδας.