Κάνε τη Nivea σύμμαχό σου για πιο απαλή, ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα!

Βιβή Αγγελάκη
Κάνε τη Nivea σύμμαχό σου για πιο απαλή, ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα!

Διευρύνει την γκάμα προϊόντων περιποίησης σώματος με νέα αρώματα που αγκαλιάζουν τις αισθήσεις!

Εδώ και 50 χρόνια, η NIVEA αποτελεί συνώνυμο της κορυφαίας εμπειρίας ενυδάτωσης, προσφέροντας προϊόντα περιποίησης σώματος, που εμπιστεύονται εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Διαθέτοντας πλούσια γκάμα προϊόντων και υψηλή τεχνογνωσία, η NIVEA είναι η No1 μάρκα περιποίησης σώματος παγκοσμίως.

NBD 15608 BodyMilk Visual 1 PR Print 331b3

Σύμμαχός σου για πιο απαλή και λαμπερή επιδερμίδα είναι το θρεπτικό γαλάκτωμα σώματος NIVEA NOURISHING, που χαρίζει την απόλυτη ενυδάτωση και πιο απαλή επιδερμίδα από ποτέ. Με μοναδικό άρωμα, πλούσια σύνθεση και θρεπτικά συστατικά, το NIVEA NOURISHING BODY MILK προσφέρει εντατική ενυδάτωση που διαρκεί για περισσότερες από 24 ώρες. Το αποτέλεσμα της λαμπερής επιδερμίδας και η αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας κάνει να δείχνετε και να αισθάνεστε όμορφα κάθε στιγμή της ημέρας!

NBD 15610 BodyMilk Visual 3 PR Print f2765


Τώρα, η NIVEA καλωσορίζει στην 'οικογένειά' της τη σειρά COCOA INDULGING σε γαλάκτωμα και κρέμα. Το NIVEA COCOA INDULGING BODY ΜΙLK εμπλουτισμένο με φυσικό βούτυρο κακάο και βιταμίνη Ε, υπόσχεται μία νέα εμπειρία απολαυστικής ενυδάτωσης, με άρωμα κακάο και υφή που θα σας συνεπάρει. Για ακόμα πιο εντατική και βαθιά περιποίηση, που διαρκεί όλη μέρα, δοκιμάστε τη νέα NIVEA COCOA INDULGING BODY CREAM, με τα ίδια συστατικά.

tghdfgh eda7b


Η σειρά ενυδάτωσης σώματος της NIVEA διαθέτει μία πλούσια ποικιλία υφών και αρωμάτων για να καλύψει κάθε ανάγκη, προτίμηση και τύπο επιδερμίδας. Δείτε όλα τα προϊόντα στη gallery!

Πιο αναλυτικά:
- NIVEA NOURISHING body milk για βαθιά ενυδάτωση και πιο απαλή επιδερμίδα από ποτέ
- NIVEA EXPRESS HYDRATION body lotion για γρήγορη ενυδάτωση
- NIVEA SMOOTH SENSATION body milk & body cream για ακαταμάχητη απαλότητα
- NIVEA COCOA INDULGING body milk & body cream για απολαυστική αίσθηση κακάο


Με τόσες επιλογές, υπάρχει το ιδανικό ενυδατικό σώματος και για σας. Εντάξτε την ενυδάτωση της επιδερμίδας σας στην καθημερινότητά σας και ξεκινήστε την κάθε σας μέρα αναζωογονημένες και γεμάτες ενέργεια!