Η Olivia Palermo έκανε το ωραιότερο χτένισμα της εβδομάδας!

Βιβή Αγγελάκη
Η Olivia Palermo έκανε το ωραιότερο χτένισμα της εβδομάδας!

Και ναι, μπορούμε να το κάνουμε όλες μας σε λίγα λεπτά...

Είναι στη λίστα με τις πιο σικάτες και καλοντυμένες γυναίκες του πλανήτη, που πραγματικά σε κάθε εμφάνισή τους καθηλώνουν με την κομψότητα των επιλογών τους. Αρκεί να αναρωτηθείτε πόσες φορές έχετε δει την Olivia Palermo και δεν έχετε ζηλέψει τους μοναδικούς συνδυασμούς στο outfit, το μακιγιάζ και τα μαλλιά της, αλλά και πόσες φορές οι εμφανίσεις της δεν σας έχουν εμπνεύσει και για τα δικά σας look.

Wearing-Lanvin-shirt-Oscar-de-la-Renta-pendant-Dolce-amp 8fed6

Εμείς πάντως, εδώ, στο Queen, την αγαπάμε πολύ και λίγες είναι οι φορές που την έχουμε δει από τις street style εμφανίσεις της έως τις πιο επίσημες, βραδινές και δεν έχουμε «κολλήσει» στις οθόνες του υπολογιστή μας για μερικά λεπτά...

Wearing-Chloe-shirt-skinny-scarf-pants 2224e


Η τελευταία εμφάνισή της μάλιστα, ήρθε αρχικά να δικαιολογήσει τον τίτλο της ως fashion και beauty icon και έπειτα να μας αποδείξει πως για να πετύχουμε μια εντυπωσιακή εμφάνιση- συγκεκριμένα ένα τέλειο, βραδινό χτένισμα, δεν χρειάζεται να έχουμε ξοδέψει άπειρες ώρες μπροστά στον καθρέφτη ή να έχουμε βάλει 1332347 προϊόντα στα μαλλιά μας.

olivia-palermo-hair e971d


Κι ενώ εκ πρώτης όψεως μπορεί απλά να διακρίνουμε τη βαθιά πλάγια χωρίστρα και τα λαμπερά μαλλιά της...

gallery-1446825913-hbz-beauty-secret-olivia-palermo-comp - Copy 7482d


Η πίσω όψη των μαλλιών της έρχεται να μας αποζημιώσει!

gallery-1446825913-hbz-beauty-secret-olivia-palermo-comp b47ed
495913000 76b61


Η Olivia πέτυχε ένα τέλειο χαμηλό ponytail, που κρατούσε τα μαλλιά της μακριά από το πρόσωπό της, αναδεικνύοντας τα όμορφα χαρακτηριστικά της και το λαμπερό μακιγιάζ της. Όσο για το μυστικό tip του χτενίσματός της, τύλιξε μια μικρή τούφα από τα μαλλιά της γύρω από το λαστιχάκι για να πετύχει ένα πιο σικάτο εφέ.

Πώς σας φαίνεται; Εμείς πάντως θα το δοκιμάσουμε απόψε!


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery