Αυτό είναι το ενυδατικό προϊόν που η Kylie Jenner δεν βγάζει ποτέ από την τσάντα της!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτό είναι το ενυδατικό προϊόν που η Kylie Jenner δεν βγάζει ποτέ από την τσάντα της!

Το must have της ενυδάτωσής της και πού θα το βρεις

Μπορεί να μην προλαβαίνουμε τις αλλαγές στα μαλλιά της και πολλές φορές να διαφωνούμε με τις δηλώσεις, ακόμη και τη συμπεριφορά της, όμως, αν σε ένα πράγμα μπορούμε να παραδεχτούμε την Kylie Jenner αυτό είναι το αψεγάδιαστο μακιγιάζ της και γενικότερα το γεγονός οτι προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια στη beauty ρουτίνα της (από το σωστό καθαρισμό και την ενυδάτωση, μέχρι και την τελευταία πινελιά με τη μάσκαρα).

Kylie Jenner Embed 5e6db


Αυτή τη φορά 18χρονη Kylie μας υπενθύμισε πως βασική αρχή μιας αψεγάδιαστης και λαμπερής επιδερμίδας είναι η σωστή ενυδάτωση. « Οπουδήποτε κι αν βρίσκομαι, ακόμη και όταν προετοιμάζομαι να βγάλω μια selfie, η ενυδάτωση είναι το κλειδί, γι αυτό φροντίζω να ενυδατώνω την επιδερμίδα μου αρκετά συχνα. Αυτό είναι κάτι που η μαμά μου, μου έμαθε από πολύ μικρή» δηλώνει η ίδια σε συνέντευξή της.

2E0D4E1700000578-3301122-image-a-2 1446508299203 92358


Ποιο προϊόν έχει πάντα μαζί της, ακόμη και στα ταξίδια της;


Το Nip+Fab Dragon's Blood Fix Plumping Serum είναι αυτό που τονώνει και ενυδατώνει στιγμιάια ακόμη και την πιο αφυδατωμένη επιδερμίδα.

1Xv5HJ5AJtehUwdGBEhD-IvudsyzMc5fdTcH6mbYr5U 865dd

Πρόκειται για ένα serum με απαλή υφή , που ανήκει στην ενυδατική σειρά για το πρόσωπο με κύριο συστατικό το dragon's blood, μια κόκκινη πολύτιμη ρητίνη που χρησιμοποιείται ιδιαίτερα στην θεραπευτική, και προέρχεται από τους καρπούς του φυτού Croton Lechleri (Νότια Αμερική) με σκοπό να το προστατεύσει. Το ίδιο κάνει και με το δέρμα, δημιουργώντας ένα προστατευτικό φάσμα. Παράλληλα, περιέχει σαλικιλικό και υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνει την επιδερμίδα, τη συσφίγγει και βελτιώνει τον τόνο της.

Και επειδή ψάξαμε... Η ενυδατική σειρά για το πρόσωπο που χρησιμοποιεί το συστατικό Dragon's blood, περιέχει εκτός από το dragon's blood fix serum, τη dragon's blood fix mask και τα dragon's blood fix cleansing pads, τα οποία μπορείς να βρεις στα Attica ή στοτο www.atticaselectivebrands.gr (εγώ ήδη το έχω στα χέρια μου)!

Δείτε όλη τη σειρά στη gallery!