Αυτές είναι οι 2 νέες μάσκες προσώπου της Youth Lab. που μας ενθουσίασαν!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτές είναι οι 2 νέες μάσκες προσώπου της Youth Lab. που μας ενθουσίασαν!

Γνωρίστε τις νέες μάσκες καθαρισμού και ενυδάτωσης

Η Youth Lab., η ελληνική εταιρεία δερμοκαλλυντικών προϊόντων που έχουν στόχο να ενεργοποιήσουν τις μεταβολικές λειτουργίες των ζωντανών στοιβάδων της επιδερμίδας για μια ορατά πιο νεανική και υγιή όψη, δημιούργησε δύο νέα εξειδικευμένα προϊόντα- μάσκες προσώπου για βαθύ καθαρισμό και εντατική ενυδάτωση που αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή!

Cleansing  radiance f7dbf

Η Cleansing Radiance Mask, μάσκα λάμψης, αναζωογόνησης και ρύθμισης της λιπαρότητας, ενισχύει τη μεταβολική διαδικασία, αυξάνοντας το ρυθμό απομάκρυνσης των κερατινοκυττάρων.Πρόκειται στην ουσία για μια μάσκα καθαρισμού με σμηγματορυθμιστική και αναζωογονητική δράση, που συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους και ομαλοποιεί την υφή της επιδερμίδας, εξασφαλίζοντας ιδανική ισορροπία ενυδάτωσης και ρύθμισης της λιπαρότητας. Κατάλληλη, για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για το ευαίσθητο δέρμα!

Thirst relief 21b75

Αντίστοιχα, η Thirst Relief Mask, μάσκα βαθιάς και εντατικής ενυδάτωσης της επιδερμίδας, συνδυάζει ενυδατικά δραστικά με διαφορετικούς συνεργιστικούς μηχανισμούς, επιτυγχάνοντας την ενίσχυση και προστασία του επιδερμιδικού φραγμού, την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και την ομαλοποίηση της υφής του δέρματος. Κατάλληλη και για το λιπαρό δέρμα, με στοιχεία αφυδάτωσης.