Χάρισε τα μαλλιά σου- Χάρισε δύναμη σε γυναίκες που την έχουν περισσότερο ανάγκη!

Βιβή Αγγελάκη
Χάρισε τα μαλλιά σου- Χάρισε δύναμη σε γυναίκες που την έχουν περισσότερο ανάγκη!

Μια ενέργεια από το "Άλμα Ζωής", σε συνεργασία με τα ΑΒ Βασιλόπουλος και το PANTENE που πραγματικά αν σκέφτεσαι να κόψεις τα μαλλιά σου, δεν πρέπει να αγνοείς!

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, «Άλμα Ζωής», σε συνεργασία με τα ΑΒ Βασιλόπουλος και το Pantene, καλούν τις γυναίκες να χαρίσουν λίγη από τη δύναμή τους σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο.

Πώς; Να μακρύνουν, να κόψουν και να δωρίσουν τα μαλλιά τους για την κατασκευή περουκών από φυσική τρίχα. Τα μαλλιά που δωρίζονται συλλέγονται από το "Άλμα Ζωής" και αποστέλλονται σε κατασκευαστή περουκών στο εξωτερικό. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την πώληση τους θα επιδοτήσουν την αγορά περουκών, με σειρά προτεραιότητας και κοινωνικό -οικονομικά κριτήρια, για γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο και βρίσκονται σε χημειοθεραπεία.

KEY VISUAL ΧΑΡΙΣΕ ΔΥΝΑΜΗ b8aef


Το πρόγραμμα θα τρέχει σε όλη την Ελλάδα και σε όλα τα καταστήματα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ από τις 12 Νοεμβρίου του 2015 μέχρι και τις 30 Ιουνίου του 2016.


Η έναρξη παροχής επιδότησης θα ξεκινήσει δύο εβδομάδες μετά το πρώτο επίσημο event κοψίματος μαλλιών, το Φεβρουάριο. Σε περίπτωση που η ανταπόκριση του κοινού, είτε σε αποστολή μαλλιών, είτε σε κατάθεση δωρεών, είναι άμεση και μέγιστη, η επιτυχία θα δημοσιοποιηθεί και η προσφορά θα ξεκινήσει νωρίτερα.

0df61bc18095b77bdd196c21dce47b59 0c18c

ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ: ΤΡΟΠΟΙ ΔΩΡΕΑΣ

• Κόψτε τα μαλλιά σας: Για να δωρίσετε τα μαλλιά σας, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αλογοουρά σας να έχει μήκος τουλάχιστον 20 εκατοστά. Αφού τη μετρήσετε, την κόβετε και τη στέλνετε στο "Άλμα Ζωής". Για αναλυτικές οδηγίες, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.almazois.gr και www.ab.gr.


• Με κάθε συσκευασία PANTENE που αγοράζετε αποκλειστικά από τα ΑΒ Βασιλόπουλος: Από τις 12 Νοεμβρίου 2015 έως και τις 30 Ιουνίου 2016, κάθε φορά που αγοράζετε ένα προϊόν Pantene, κάνετε μια δωρεά* 0,02 Λ για την προσφορά περουκών σε γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο και βρίσκονται σε χημειοθεραπεία.


• Απευθείας στο "Άλμα Ζωής": Κάντε μια δωρεά στον οργανισμό "Άλμα Ζωής", πραγματοποιώντας κατάθεση στο λογαριασμό τραπέζης: ΕΤΕ GR3501101180000011829602819 με αιτιολόγηση κατάθεσης «Χάρισε Δύναμη».

• Προσκαλέστε τους φίλους σας: Κοινοποιήστε τη δωρεά σας και ενθαρρύνετε τους φίλους σας να πάρουν μέρος στο πρόγραμμα.

Η κα Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, πρόεδρος του συλλόγου "Άλμα Ζωής", μας αποκαλύπτει: «Πολλές γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο λένε ότι όταν φορούν περούκα αισθάνονται καλύτερα με την εξωτερική τους εικόνα, σε μια πολύ δύσκολη μάχη της ζωής τους. Όταν οι άνθρωποι κάνουν δωρεές στο πρόγραμμα «ΧΑΡΙΣΕ ΔΥΝΑΜΗ», βοηθούν ώστε αυτό να γίνεται πραγματικότητα. Στόχος μας είναι να νιώθουν ότι σε αυτόν τον αγώνα δεν είναι μόνες τους.».