Η Selena Gomez έκανε κάτι που λίγες θα το τολμούσαν στο μακιγιάζ τους!

Βιβή Αγγελάκη
Η Selena Gomez έκανε κάτι που λίγες θα το τολμούσαν στο μακιγιάζ τους!

Εσείς θα το δοκιμάζατε;

Την τελευταία φορά που αναφερθήκαμε στη Selena Gomez από αυτή εδώ τη στήλη, ήταν στο φαντασμαγορικό fashion show της Victoria's Secret, όταν η νεαρή τραγουδίστρια απαρνήθηκε το σκούρο καστανό χρώμα των ματιών της και επέλεξε να φορέσει γαλάζιους φακούς, θυμίζοντάς μας όσο τίποτε άλλο την Adriana Lima.


Αυτή τη φορά, η 23 star μας άφησε άναυδες με την επιλογή στο μακιγιάζ της, δοκιμάζοντας κάτι που πολλές, όχι απλά θα αποφεύγαμε αλλά δεν θα φανταζόμασταν καν να πειραματιστούμε στο beauty look μας.

Selena Gomez b73f0


Εμφανιζόμενη, λοιπόν, στα American Music Awards που πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στο Los Angeles , η Selena μας εντυπωσίασε τόσο με το υπέροχο φόρεμά της (όπως θα δείτε στις φωτογραφίες στη gallery, άφηνε ακάλυπτη όλη την πλάτη της) όσο και με τη βαθιά κόκκινη σκιά στα μάτια της, την οποία συνδύασε άψογα με την απόχρωση του φορέματός της αλλά και με το μανικιούρ της.

Selena Gomez 4 AMAs 11222015 372x560 bcc8d


Δίνοντας έμφαση μόνο στα μάτια της, η pop τραγουδίστρια έκανε ένα τέλειο cat eye look φορώντας από πάνω τη φλογερή κόκκινη σκιά και τονίζοντας τις πλούσιες βλεφαρίδες της. Όσο για το υπόλοιπο μακιγιάζ της, κινήθηκε σε natural, ουδέτερους τόνους τόσο στα ζυγωματικά όσο και στα χείλη της, ενώ για τα μαλλιά της επέλεξε ένα sleek χτένισμα.

Selena Gomez Eye Makeup American Music Awards 5d478


Η αλήθεια είναι πως δεν θα δοκιμάζαμε συχνά την κόκκινη σκιά, αλλά βλέποντας το όλο sophisticated look της Selena μπαίνουμε σε πειρασμό και το κρατάμε για τις πιο glamorous, γιορτινές, χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις μας!

selena gomezi american music awards red carpet photos 11222015 3 390x560 78b65