Το νέο Black Musk άρωμα από τη The Body Shop θα σας "αιχμαλωτίσει".

Βιβή Αγγελάκη
Το νέο Black Musk άρωμα από τη The Body Shop θα σας "αιχμαλωτίσει".

Ένα ακαταμάχητο Oriental gourmand άρωμα!

Μπορεί το White Musk να είναι το άρωμα που εδώ και χρόνια λατρεύουμε από τη musk collection της «The Body Shop» - έχει λανσαριστεί από το 1981 και δεν αποτελεί τυχαία το No. 1 άρωμα που έσπασε τους κώδικες της αρωματοποιίας- όμως η οικογένεια musk διευρύνεται συνεχώς και εμείς είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε κάθε τι νέο στο χώρο της ομορφιάς!

Το νέο, πιο βαθύ και αισθησιακό musk από τη «The Body Shop®» είναι γεγονός! Το Black Musk άρωμα θα σας «αιχμαλωτίσει» με τις γλυκές, ζουμερές νότες του από αχλάδι bambinella, εμπλουτισμένες με νότες από ροζ πιπέρι, περγαμόντο, αισθησιακό ηλιοτρόπιο που συνδυάζονται άψογα με μία διεγερτική αφροδισιακή πινελιά από μυστηριώδη gourmand γλυκόριζα.

Black Musk Mid East bf8e1


Το βαθύ και έντονα εθιστικό άρωμα της μαγευτικής μαύρης βανίλιας, του μοναδικού black musk αλλά και οι νότες από βετιβέρια που θυμίζουν σοκολάτα, θα σας αποπλανήσουν...

BLACK MUSK PERFUME OIL OPEN aaa43


Το Black Musk Eau de Toilette και το Eau de Parfum περιέχουν βιολογικό οινόπνευμα ενώ η δημιουργία του πιο έντονου musk έγινε χωρίς βαναυσότητα σε ζώα.

BLACK MUSK RANGESHOT WITH BOXES 1cd2d


Διαθέσιμο στα καταστήματα ή στο e-shop. To Black Musk θα διατίθεται σε Eau de Toilette 60ml (26,00€), Eau de Parfum 50ml (28,50€) και Perfume Oil 20ml (18,50€), όλα σε ένα υπέροχο μαύρο μπουκάλι με ροζ στοιχεία.