Σε αυτό το event της Wella τα μαλλιά των μοντέλων μεταμορφώνονταν πάνω στη σκηνή!

Βιβή Αγγελάκη
Σε αυτό το event της Wella τα μαλλιά των μοντέλων μεταμορφώνονταν πάνω στη σκηνή!

Το True Metamorphosis Event από τη Wella είναι γεγονός και το Queen.gr ήταν εκεί!

Αν κάτι δεν θα μπορούσε να συμβεί στο event που διοργάνωσε η Wella Hellas τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου ήταν να βαρεθούμε! Και φέτος, το αγπημένο brand περιποίησης μαλλιών παρέμεινε πιστό στο ραντεβού με τους κομμωτές, διοργανώνοντας στο κτίριο 56 του Ελληνικού Κόσμου, το «True Metamorphosis» event, το μεγαλύτερο beauty hair event της χρονιάς!

Φυσικά, το Queen.gr ήταν εκεί - και μάλιστα front row- για να σας μεταφέρει τα beauty news και τα πιο hot στιγμιότυπα της βραδιάς.

Diva Poulos on stage Sebastian d1e58

Το event παρακολούθησαν πάνω από 1.300 κομμωτές απ’ όλο το δίκτυο συνεργατών της Wella, με παρουσιάστριες τις εκθαμβωτικές Μπέττυ Μαγγίρα και Κατερίνα Παπουτσάκη, ενώ από τη σκηνή του Ελληνικού Κόσμου παρέλασαν διεθνούς κύρους συνεργάτες-κομμωτές!

tyujrtyu fbce5

Η βραδιά ολοκληρώθηκε σε δυο μέρη, όπου παρουσιάστηκαν όλες οι νέες τάσεις στο χρώμα και στο styling. Κάθε παρουσιάστρια συνοδευόμενη από διαφορετική αισθητική, έπαιξε το δικό της ξεχωριστό ρόλο στην εξέλιξη του event.

Hester Wernert Rijn on stage 2a1ad

Στο ξεκίνημα της βραδιάς, έγινε λόγος για το αληθινό χρώμα και πως μέσα από αυτό, ο κάθε κομμωτής μπορεί να αποκαλύψει την αλήθεια που κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της. H λαμπερή Κ. Παπουτσάκη μας παρουσίασε τα εξαιρετικής αισθητικής shows των Petra Brockmann & Thomas Brockmann-Knoedler καθώς και της Hester Wernert- Rijn, που μας ταξίδεψαν στον κόσμο της έμπνευσης και της δημιουργίας του #TrueColor by Wella Professionals!

11939477 895211583930350 10819856 n 2ff4a

Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς, με την ανατρεπτική Μπέττυ Μαγγίρα εξερευνήσαμε την ανάγκη κάθε γυναίκας για προσωπική εξέλιξη, μέσα από την πρωτοποριακή #Metamorphik Collection by Sebastian. Τα υψηλής αισθητικής shows των Sebastian καλλιτεχνών Diva Poulos & Angelo Vallillo μας «μύησαν» στην δύναμη της μεταμόρφωσης, σε μια εποχή που τίποτα δεν μένει ίδιο και όλα αλλάζουν!

Thomas Brockmann Knoedler on stage 42462

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery!