Δοκιμάσαμε τη Fusio-Dose: Την 1η εξατομικευμένη τελετουργία περιποίησης για τέλεια μαλλιά!

Βιβή Αγγελάκη
Δοκιμάσαμε τη Fusio-Dose: Την 1η εξατομικευμένη τελετουργία περιποίησης για τέλεια μαλλιά!

Για κορίτσια που έχουν πολλές υποχρεώσεις αλλά δε συμβιβάζονται με κάτι λιγότερο από ενυδατωμένα, λαμπερά μαλλιά!

Είναι πολλά πρωινά που ξυπνάς και πραγματικά θα ευχόσουν να υπήρχε ένα μαγικό ραβδάκι που –μεταξύ άλλων- θα μεταμόρφωνε τα μαλλιά σου, δίνοντάς τους πίσω τη λάμψη και την ενυδάτωση που εδώ και καιρό έχουν χάσει. Είναι αυτά , τα ίδια πρωινά, που οι κάθε λογής υποχρεώσεις σου, μειώνουν στο ελάχιστο το χρόνο που έχεις να περιποιηθείς τον εαυτό σου και γι αυτό ψάχνεις συνεχώς για τρόπους που μπορούν να σου προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα στη beauty ρουτίνα σου!

Μαγικά ραβδάκια- δυστυχώς- δεν υπαρχουν και επειδή τουλάχιστον για εμένα αυτά τα πρωινά είναι η καθημερινότητά μου, δεν θα μπορούσα να αντισταθώ στην πρόσκληση της Kérastase να ζήσω μια ξεχωριστή εμπειρία στο super ανακαινισμένο Sadhu hair, στον Πειραιά, εμπιστευόμενη τα χέρια του Σταμάτη Καραΐσκου, Ambassador της Kérastase και καλλιτεχνικού διευθυντή της Haute Coiffure.

LP1 1183 91601


Και κάπως έτσι, είπα το μεγάλο «ναι» στη Fusio-dose, την πρώτη tailor-made περιποίηση της Kérastase στο κομμωτήριο, που χάρη στον εξατομικευμένο χαρακτήρα της, μπορεί να ανταποκριθεί με ακρίβεια στις ειδικές ανάγκες κάθε τύπου μαλλιών, προσφέροντάς άμεσα αποτελέσματα στα μαλλιά.

LP1 0995 4030f


Στην ουσία, η Fusio-dose είναι μια εντατική θεραπεία «sur-mesure», κομμένη και ραμμένη στις ανάγκες των μαλλιών κάθε γυναίκας, ανταποκρινόμενη αφενός στην επιθυμία μας για εκθαμβωτικά και γεμάτα ζωντάνια μαλλιά, αφετέρου, υπογραμμίζοντας τη μοναδικότητα της κάθε μιας από εμάς. Πάμε να δούμε όμως, βήμα- βήμα τη διαδικασία!

LP1 1003 f5699


Πρώτο βήμα :Η σωστή διάγνωση σχετικά με το προφίλ των μαλλιών μου


Χάρη στο Hair & Scalp Profiler, την κάμερα διάγνωσης της Kérastase που κάνει έως και 600 φορές ζουμ στα μαλλιά, οι hairstylists μπορούν να πραγματοποιήσουν μια απόλυτα ακριβή διάγνωση και να εντοπίσουν μια βασική και μια δευτερεύουσα ανάγκη (Αν τα μαλλιά είναι λιπαρά, ξηρά, οι άκρες κατεστραμμένες αλλά και τι χρειάζονται όγκο, λάμψη, ενυδάτωση...).


Δεύτερο βήμα: Μια συνταγή μόνο για τα μαλλιά μου


Ανάλογα, λοιπόν, με τις ανάγκες των μαλλιών μου, δημιουργήθηκε επί τόπου μια μοναδική συνταγή – ένας συνδυασμός από τα ενεργά συστατικά"Concentrate – Booster"- που θα τα αναζωογονούσε.

col2 93bbd

Από τα 4 concentrates και τα 5 boosters, ο hairstylist κομμωτής επιλέγει το βέλτιστο συνδυασμό αγνών ενεργών συστατικών που ενσωματώνονται σε υψηλή, επαγγελματική συγκέντρωση και τα αναμιγνύει για να μεταμορφώσει άμεσα και εντυπωσιακά τα μαλλιά. Για τα δικά μου μαλλιά επιλέχθηκε ο συνδυασμός λάμψης και ενυδάτωσης!

col1 905b4


Τρίτο βήμα: Το λούσιμο και εφαρμογή της θεραπείας


Ακολούθησε λούσιμο με με προϊόντα Kerastase και στη συνέχεια η εφαρμογή της Fusio-dose.

col3 2802b
LP1 1150 25c53


Τέταρτο βήμα: Το στέγνωμα και η αποκάλυψη


Μετά το στέγνωμα, ήρθε ο καιρός για την αποκάλυψη: Τα μαλλιά μου ήταν πιο λαμπερά και ενυδατωμένα από ποτέ και όλα αυτά μέσα σε 10 λεπτά!

col4 89737


Και επειδή στο Sadhu Hair πάντα με περιποιούνται, στο τέλος έφυγα και με ένα super χτένισμα!

col6 8ddb1
LP1 1321 7ecea


Η τελετουργία Fusio-Dose μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία κομμωτηρίου Kérastase, όπως βαφή, κούρεμα ή styling.

Βρείτε και εσείς τη θεραπεία Fusio-Dose που ταιριάζει αποκλειστικά σε εσάς εδώ!

Sadhu hair: Ακτή Κουντουριώτου & Ουίλσωνος 15-17, Πειραιάς

http://sadhu-hair.com/

Facebook: Sadhu Hair

photos: Lefteris Partsalis