Αυτό είναι το πιο πρωτότυπο κομμωτήριο και ο λόγος θα σας εκπλήξει!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτό είναι το πιο πρωτότυπο κομμωτήριο και ο λόγος θα σας εκπλήξει!

Όχι, δεν είναι θέμα διακόσμησης...

Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που βλέπει τον κομμωτή/ κομμώτριά ως τον προσωπικό ψυχαναλυτή και ο χρόνος σταματά την ώρα που διαβαίνει το κατώφλι του «ιερού χώρου» , τότε συγγνώμη, αλλά αυτό το άρθρο δε σε αφορά!

Αυτό το νέο θα ενθουσιάσει κορίτσια, όπως τη δική μας Δήμητρα, που δεν έχουν χειρότερο- πραγματικά, το βάζει μέσα στα χειρότερα μπιουτοπράγματα που μπορεί να της συμβούν- από το να πάει στο κομμωτήριο και να πρέπει να μιλάει στον κομμωτή της, καθ’ όσο εκείνος περιποιείται τα μαλλιά της.

0609a3c2f9073de7b342f23eb2664e3b 561f1


Δηλαδή, απευθύνεται σε όσες πηγαίνουν κομμωτήριο και δεν θέλουν να πουν την ιστορία της ζωής τους, να αναλύσουν την κατάσταση της χώρας, να βρουν λύση στα προσωπικά τους και γενικότερα να ανοίξουν κάθε είδους συζήτηση με τον κομμωτή τους για οποιοδήποτε λόγο (είτε επειδή είναι «κλειστοί» χαρακτήρες, είτε επειδή ξύπνησαν με άσχημη διάθεση το πρωί) αλλά από την άλλη, δεν θέλουν να φανούν αγενείς.


Για όλες εσάς, λοιπόν, κορίτσια- και για εσένα Δήμητρα- υπάρχει ένα πρωτότυπο κομμωτήριο που σέβεται την επιθυμία σας για ηρεμία, χαλάρωση και για λίγες -έως καθόλου- κουβέντες, προσφέροντας «no chat treatments», ενώ παράλληλα ο κομμωτής σας, δεν θα προσβληθεί καθόλου.

11041578 968468289884330 1725929753968006206 n 7e43e


Στην ουσία, όπως δηλώνει ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου, « αντιλαμβανόμαστε πλήρως την ανάγκη των πελατών να αισθάνονται ελεύθεροι να σιωπούν χωρίς να ανησυχούν ότι θα θεωρηθούν αγενείς απέναντι στο άτομο που τους περιποιείται. Ιδιαίτερα οι άνθρωποι με πολυάσχολο πρόγραμμα, είναι δύσκολο να βρουν ένα μέρος ήσυχο και χαλαρό.»


Τα κακά νέα; Αν θέλετε να απολαύσετε την εν λόγω περιποίηση θα χρειαστεί να ταξιδέψετε μέχρι την Αγγλία και πιο συγκεκριμένα μέχρι το Cardiff!