Κάν'το όπως η Jennifer Aniston: 2 φυσικές συνταγές με μηλόξυδο για τέλεια επιδερμίδα!

Βιβή Αγγελάκη
Κάν'το όπως η Jennifer Aniston: 2 φυσικές συνταγές με μηλόξυδο για τέλεια επιδερμίδα!

Εύκολα, φυσικά και ανέξοδα!

Αν είσαι πιστή αναγνώστρια αυτής της στήλης, τότε σίγουρα η αποκάλυψη του μυστικού της Jennifer Aniston για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα δε γίνεται να σου έχει ξεφύγει. Εν ολίγοις, η δερματολόγος της, Mila Moursi, αποκάλυψε το «όπλο» της ηθοποιού και μας έκανε να την αγαπήσουμε ακόμη πιο πολύ, μιας και είναι ανέξοδο και εντελώς φυσικό ! Κι αυτό δεν είναι άλλο από το μηλόξυδο!

Jennifer Aniston: Αυτό είναι το φυσικό μυστικό που κρατά την επιδερμίδα της λαμπερή


Χάρη στις αντισηπτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητές του, καθαρίζει τους πόρους της επιδερμίδας (από τη βρομιά ή τη σκόνη), απαλλάσει από την έντονη λιπαρότητα, διατηρώντας το pH σταθερό και τονώνει την κυκλοφορία του αίματος.

69c89ab54d8614813315dfe36f88dfdd 2b949


Κι ενώ η μυστική συνταγή της Jennifer- προκειμένου να μειώσει τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας της, αφήνοντάς την πιο σφριγηλή- περιελάμβανε ένα συνδυασμό με 80% μηλόξυδο και 20% χυμό λεμονιού, πάμε να δούμε 2 ακόμη φυσικές συνταγές με μηλόξυδο για τέλεια επιδερμίδα!

b4b1eeb5f4460fc7940be44b54b3198f e7844

Για την πρώτη θα χρειαστείς:


Ίσες ποσότητες μηλόξυδου και gel aloe vera.

Ανάμειξε τα δύο υλικά σε ένα μπολ και εμπότισε λίγο βαμβάκι στο μείγμα. Πέρασε ταμποναριστά σε όλο σου το πρόσωπο, αφού πρώτα κάνεις έναν καλό καθαρισμό. Αυτό το φυσικό toner θα συσφίξει την επιδερμίδα σου και θα μειώσει τους διεσταλμένους πόρους.

f33a0c5547e10b6f4934491fee288418 fbfd7

Για τη δεύτερη θα χρειαστείς:


Μηλόξυδο και χυμό αγγουριού.

Έχει αποδειχθεί ότι η κατανάλωση μηλόξυδου συμβάλλει στο να διατηρηθεί η επιδερμίδα νεανική, αποτρέποντας τα σημάδια της ηλικίας ή της γήρανσης. Εάν, όμως, δεν θέλεις να πιείς μηλόξυδο, τότε δεν έχεις παρά να αναμείξεις ίσες ποσότητες μηλόξυδου και χυμού αγγουριού και να εφαρμόσεις στις συγκεκριμένες περιοχές. Με την τακτική χρήση θα δεις αποτελέσματα!