Ξέρουμε ακριβώς ποιο είναι το αγαπημένο nude κραγιόν της Kendall Jenner!

Βιβή Αγγελάκη
Ξέρουμε ακριβώς ποιο είναι το αγαπημένο nude κραγιόν της Kendall Jenner!

Ο makeup artist του supermodel αποκαλύπτει...

To nude είναι ένα χρώμα που μπορεί να κολακέψει τα χείλη μας και να διατηρήσει την ισορροπία στο μακιγιάζ μας- ιδίως αν έχουμε κάνει ένα sexy smokey eye look- ενώ μπορεί να φορεθεί ανεξάρτητα από την εποχή , δίνοντας ένα glam τόνο στο look μας.
Αν ψάχνετε να ανανεώσετε το νεσεσέρ σας με μία νέα, nude απόχρωση τότε, δεν έχετε παρά να δείτε το αγαπημένο nude κραγιόν της Kendall Jenner!


Αυτή τη φορά, ο makeup artist της Kendall, Victor Henao, που είναι επίσης ο «director of global makeup design» τους αγαπημένου brand, Esteé Lauder, αποκάλυψε στο περιοδικό Glamour ποια είναι τα must-have καλλυντικά προϊόντα που χρησιμοποιεί κάθε φορά που τη βάφει.

0b46bf5c2a39d218e3dae573da32285b e60fc


« Έχουμε πολλά must-have προϊόντα. Εκτός από τo δικό της κραγιόν, το The Pure Color Envy Matte Sculpting Lipstick σε απόχρωση Restless που δημιουργήσαμε μαζί , στα πλαίσια του συμβολαίου συνεργασίας με το κορυφαίο brand, Estée Lauder, εξίσου αγαπημένα είναι η παλέτα με nude σκιές ματιών , το μαύρο eyeliner και το nude κραγιον. Η απόχρωση που λατρεύει; Το Esteé Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick σε απόχρωση Insatiable Ivory. Είναι ένα κραγιόν που προσωπικά, το αγαπώ»!

 8797918 e6abc

Pure Color Envy Liquid Lip Potion της Estée Lauder: Η beauty εμμονή της Kendall Jenner!

518e0c5c5ba1de8ca124e599ca13ae24 c1fef


Όσο για το ποιο προϊόν προτείνει να έχει κάθε γυναίκα;


«Μπορεί κάθε εποχή να είναι διαφορετική, αλλά το Estee Lauder Double Wear Makeup to Go Liquid Compact πραγματικά μπορεί να φορεθεί από κάθε γυναίκα και να την κάνει όμορφη, μιας και της προσφέρει ένα πολύ φυσικό φινίρισμα.»