Η Gigi Hadid µοιράζεται τα καλύτερα tips για sexy βλεφαρίδες!

Βιβή Αγγελάκη
Η Gigi Hadid µοιράζεται τα καλύτερα tips για sexy βλεφαρίδες!

Plus: Ποια είναι η αγαπημένη της μάσκαρα 

Αδιαμφισβήτητα, μια γυναίκα µε µεγάλα, εκφραστικά µάτια, μπορεί να τραβήξει τα βλέμματα όλων πάνω της ανεξάρτητα ακόμη και από το outfit της. Είτε µε ένα λαµπερό φόρεµα, είτε µε ένα chic, µαύρο ζιβάγκο, οι µακριές, πλούσιες βλεφαρίδες δηµιουργούν αµέσως ένα πιο σέξι και σαγηνευτικό βλέµµα.


Αυτή τη φορά, λοιπόν, ένα από τα περιζήτητα supermodels στο χώρο της μόδας , η Gigi Hadid, μας αποκαλύπτει τα δικά της μυστικά για sexy βλεφαρίδες, πώς επιλέγει να βαφτεί όταν έχει μόνο 5 λεπτά στη διάθεσή της και φυσικά ποια είναι η αγαπημένη της μάσκαρα!

946cb6847fcbbd0046fe48ae9cd9f125 573c6

«Πάντα έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση όταν ξέρω οτι οι βλεφαρίδες µου είναι εντυπωσιακές! Κάνουν τα µάτια να δείχνουν πιο µεγάλα και φωτεινά, κάτι το οποίο κάνει και το υπόλοιπο µακιγιάζ να ξεχωρίζει. Μάλιστα, θυμάμαι η πρώτη φορά που φόρεσα μάσκαρα ήταν πριν από πολλά χρόνα, όταν ήµουν µικρή και έπαιζα µε τα καλλυντικά της µαµάς µου.»

GIGI BEAUTY fe097

Όσο για το ποια είναι η αγαπημένη της μάσκαρα... Η «The Falsies Push Up Drama» της Maybelline New York δίνει ακριβώς το εφέ των ψεύτικων βλεφαρίδων µε ένα γρήγορο πέρασµα. Το αποτελέσµα είναι έντονες, σαγηνευτικές, υπέροχες βλεφαρίδες για το glamorous look! To ειδικά σχεδιασμένο και καινοτόμο βουρτσάκι της με ακίδες σε σχήµα U, δίνει στις βλεφαρίδες διαχωρισµό, όγκο και καµπύλη, όπως οι ψεύτικες.

gigi push up c1946

«Αγαπώ το γεγονός οτι ανορθώνει τις βλεφαρίδες από τη ρίζα τους και δηµιουργεί όγκο. Είναι τέλεια για το σχήµα των µατιών µου. Μπορεί να τονίσει οποιοδήποτε µακιγιάζ µου, είτε πρωί, είτε βράδυ.»

push up masc 92fbb

Ποιο look ακολουθεί όμως, όταν έχει µόνο 5 λεπτά για να βαφτεί πριν απο κάποια εκδήλωση και ποιες συμβουλές μας δίνει για να βάζουμε «σωστά» τη μάσκαρα, ακόμη όταν βαφόμαστε στο αμάξι;

dbb8245667cdf7f0314c7960d477b038 563b0

«Όταν έχω μόνο λίγα λεπτά να ετοιμαστώ, βάζω µόνο µάσκαρα και λίγο bronzer!» και συνεχίζει συμβουλεύοντας την κάθε μία από εμάς: «Σιγουρέψου οτι καλύπτεις καλά τις ρίζες των βλεφαρίδων σου και µετά άπλωσε µέχρι την άκρη. Αν είσαι σε ταξί είναι καλύτερα να απλώνεις στις ρίζες όταν είσαι σε κόκκινο φανάρι, και να τελειώσεις µε τις άκρες όταν το ταξί αρχίσει πάλι να κίνειται.»