Η νέα σειρά περιποίησης από την Korres θα σε αναζωογονήσει!

Βιβή Αγγελάκη
Η νέα σειρά περιποίησης από την Korres θα σε αναζωογονήσει!

O Κορρές έρχεται για άλλη μια φορά να μας ενθουσιάσει με τη νέα σειρά περιποίησης, που αξιοποιεί στο μέγιστο βαθμό τις μοναδικές δυνατότητες των φυσικών συστατικών.

Με αφετηρία μια από τις πιο πρόσφατες αφίξεις στη συλλογή αρωμάτων Κορρές Bellflower/ Tangerine/ Pink Pepper, τα νέα αρωματικά Αφρόλουτρο και Body Milk συνοδεύουν το γυναικείο Bellflower/ Tangerine/ Pink Pepper -νότες από Κάρδαμο, Ροζ Πιπέρι, Μανταρίνι, Περγαμόντο, Ίριδα, Bellflower, Cedarwood και Vetiver εναλλάσσονται σε έναν παράδοξο και ενδιαφέροντα συνδυασμό, όπου η κλασικά θηλυκή αρωματική κατεύθυνση συναντά την πιο δυναμική πλευρά της.

Το αρωματικό και ενυδατικό αφρόλουτρο είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση. Η φυσικής κατεύθυνσης φόρμουλά του είναι βασισμένη στις πρωτεΐνες Σιταριού, οι οποίες σχηματίζουν προστατευτικό φιλμ στην επιδερμίδα, διατηρώντας σταθερά τα επίπεδα ενυδάτωσης.

sfdgsdfg 9f0a5

Ενώ, το γαλάκτωμα σώματος, πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία είναι πηγή ενέργειας για την επιδερμίδα. Τόσο το αμυγδαλέλαιο, που σε συνδυασμό με το εκχύλισμα ενεργής Αλόης -εξαιρετικά ενυδατικοί παράγοντες- περιορίζουν την απώλεια υγρασίας από την επιδερμίδα, όσο και η προβιταμίνη Β5, το βούτυρο Karité και το βιολογικό εκχύλισμα Αλθαίας προσφέρουν σημαντική ενυδατική και μαλακτική δράση!