Επιτέλους:Ο Christian Louboutin επιλέγει για πρώτη φορά plus-size μοντέλο για καμπάνια του

Επιτέλους:Ο Christian Louboutin επιλέγει για πρώτη φορά plus-size μοντέλο για καμπάνια του

Η Clémentine Desseaux είναι το νέο πρόσωπο του οίκου

Ο αγαπημένος μας σχεδιαστής παπουτσιών γράφει ιστορία! Ο Christian Louboutin ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα πως στην πιο πρόσφατη καμπάνια του, πρωταγωνίστρια είναι η Clémentine Desseaux, ένα πανέμορφο plus-size μοντέλο.

Διάβασε επίσης: Ένα plus-size μοντέλο ξεσπά: «Η Victoria’s Secret χρειάζεται ένα αγγελάκι με καμπύλες!»


Είναι η πρώτη φορά μέσα στα 23 χρόνια λειτουργίας του οίκου υποδημάτων που βλέπουμε ένα διαφορετικό μοντέλο να πρωταγωνιστεί σε καμπάνια του και μπορούμε να πούμε πως μας αρέσει πολύ. Το brand, που έχει κάνει επέκταση και στο χώρο της ομορφιάς από πέρυσι, θέλει να βγάλει προς τα έξω πως η ομορφιά βρίσκεται στη διαφορετικότητα κάθε ανρθώπου. «Η Γαλλία πάντοτε καθυστερούσε, όταν μιλάμε για τη διαφορετικότητα, αλλά αυτό είναι ένα μικρό βήμα μπροστά. Ελπίζω πως θα ακολουθήσουν κι άλλα μικρά βήματα. Το να είσαι γυναίκα με καμπύλες και φακίδες δεν ήταν εύκολο για μένα, όταν βρισκόμουν στη Γαλλία. Τώρα, η ομορφιά αλλάζει και τα brands βγάζουν στο προσκήνιο κορίτσια που είναι διαφορετικά. Δέχονται την ομορφιά που υπάρχει στον κόσμο και όχι μόνο τον τύπο της Ευρωπαίας, ξανθιάς, πολύ αδύνατης, λευκής γυναίκας», δηλώνει στη Daily Mail η Dessaaux.


Ελπίζουμε πως θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τέτοιες κινήσεις, όχι μόνο από τον Christian Louboutin, αλλά και από όλους τους μεγάλους και διάσημους σχεδιαστές!

Δες το βίντεο της καμπάνιας παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/p