Το τέλειο, γιορτινό μακιγιάζ για όσα κορίτσια δεν αγαπούν το κόκκινο κραγιόν!

Βιβή Αγγελάκη
Το τέλειο, γιορτινό μακιγιάζ για όσα κορίτσια δεν αγαπούν το κόκκινο κραγιόν!

Pink is the new Red!

Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που δεν αγαπούν και θα αποφύγουν όσο τίποτε άλλο το κόκκινο κραγιόν για τις γιορτινές τους εμφανίσεις, τότε τα νέα είναι ευχάριστα! Το ροζ είναι η νέα τάση στο μακιγιάζ και εμείς σου δείχνουμε βήμα- βήμα πώς θα το πετύχεις και φυσικά, ποια προϊόντα ακριβώς θα χρησιμοποιήσεις από την παλέτα των Pinks της L’Oréal Paris!


Σαγηνευτικά ροζ, παιχνιδιάρικα φούξια και ρομαντικά σομόν συνθέτουν μια δυναμική εικόνα που παράλληλα εκφράζει ρομαντισμό. Είναι ένα look τόσο πρωινό όσο και για βραδινές εμφανίσεις, ένα look που ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και εκπέμπει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση.


Ρουζ:
Χαμογέλασε και ανακάλυψε το πιο ψηλό σημείο των ζυγωματικών σου. Πρόσθεσε λίγη ποσότητα ρουζ True Match Blush 165 Rose Bonne με μικρές κυκλικές κινήσεις. Σε αυτό θα σε βοηθήσει το ειδικό πινέλο ρουζ της L΄Oréal Paris.

Μάτια:


Σκιά ματιών: Άπλωσε σε όλο το κινητό βλέφαρο την pinkish σκιά Ombre Pure 104 La vie en Rose και σβήσε τη μέχρι το τόξο του φρυδιού. Στη συνέχεια δώσε ένταση στην εσωτερική γωνία του ματιού με την ίδια σκιά με περισσότερες στρώσεις. Ακολούθησε τη νέα τάση που θέλει το χρώμα πιο έντονο στις εσωτερικές γωνίες όταν αυτό είναι ανοιχτόχρωμο.


Eyeliner: Το eyeliner Blackbuster είναι το μυστικό για να αποκτήσεις μοναδικό βλέμμα. Ακολούθησε τη φυσική γραμμή του ματιού σου από την εσωτερική πλευρά έως την εξωτερική. Στη συνέχεια οδήγησε το eyeliner από την εξωτερική πλευρά του ματιού με οδηγό το τέλος του φρυδιού. Έτσι έχεις δημιουργήσει την πολυπόθητη γωνία. Για να αποκτήσεις το συγκεκριμένο look συνέχισε από την εξωτερική γωνία ακολουθώντας το κόκκαλο στο διαχωρισμό του ματιού.


Mascara: Κάθε δυναμικό look απαιτεί μια δυνατή mascara που θα αναδείξει το βλέμμα.
Βήμα 1: Τοποθέτησε πρώτα το super μεγεθυντικό primer που καλύπτει και πυκνώνει κάθε βλεφαρίδα δημιουργώντας τολμηρό όγκο.
Βήμα 2: Σε βαθύ μαύρο, η φόρμουλα απλώνεται πάνω από το primer και το καλύπτει τέλεια, επιμηκύνοντας τις βλεφαρίδες ως τα άκρα.

Extra tip: Δώσε μια φυσική ένταση στο περίγραμμα του ματιού κάνοντας μια λεπτή και κομψή γραμμή με το superliner perfect slim που θα δώσει το τελικό touch για το look.


Χείλη:

Πρωταγωνιστές σε αυτό το look είναι τα χείλη και η μόδα φέτος τα θέλει ματ. Άπλωσε ομοιόμορφα το Color Riche Matte 430 ακολουθώντας το σχήμα των χειλιών. Αν θέλεις να δώσεις περισσότερο όγκο ακολούθησε το περίγραμμα προς την εξωτερική του πλευρά. Αν τα χείλη σου είναι πολύ σαρκώδη τότε το περίγραμμα θα πρέπει να έχει κατεύθυνση προς την εσωτερική πλευρά των χειλιών.


Νύχια:

Βάλε την τελευταία pinkish πινελιά και στο μανικιούρ σου. Το infaillible nails, το πρώτο ημιμόνιμο βερνίκι για εφαρμογή στο σπίτι θα σου χαρίσει τη διάρκεια που ονειρεύεσαι με δύο απλά βήματα.

Δείτε όλα τα προϊόντα στη gallery!