Κι όμως, η Kylie Jenner χρησιμοποιεί προϊόντα ομορφιάς...ελληνικής καταγωγής !

Βιβή Αγγελάκη
Κι όμως, η Kylie Jenner χρησιμοποιεί προϊόντα ομορφιάς...ελληνικής καταγωγής !

Σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες...

Πρόσφατα, από αυτή εδώ τη στήλη θα διάβασες τα tips που έδωσε η δερματολόγος της Kylie και της Kendall Jenner για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα τους. Εν ολίγοις, η Dr. Christie Kidd, δερματολόγος στο Beverly Hills, μας υπενθύμισε πόσο σημαντικό είναι να φοράμε αντηλιακό και φυσικά την ενυδατική μας.

Η δερματολόγος της Kylie & Kendall Jenner αποκαλύπτει τα tips της τέλειας επιδερμίδας τους

2F3E84A500000578 3354435 image m 20 1449763951228 0e209 5e976

Κι ενώ από τα χέρια των διάσημων αδερφών και ειδικότερα της Kylie περνούν καθημερινά δεκάδες καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, η 18χρονη τηλεπερσόνα δείχνει να αγαπά περισσότερο ένα καινοτόμο brand περιποίησης προσώπου και σώματος... με ελληνική καταγωγή!

Kylie Jenner 1 e1c8b


Πρόκειται για τη σειρά Nip+Fab, ιδρύτρια της οποίας είναι η ελληνικής καταγωγής Μαρία Χατζηστεφανή, που προσφέρει στοχευμένες θεραπείες, συνδυάζοντας καινοτόμες και προηγμένες συνθέσεις που δίνουν λύσεις σε καθημερινά προβλήματα ομορφιάς σε τιμές πολύ πολύ προσιτές!

Οι πιο «ψαγμένες», θα ξέρετε πως η Μαρία Χατζηστεφανή, είναι παράλληλα η ιδρύτρια της Rodia που εμπιστεύονται για την καθημερινή περιποίησή τους πολλές celebrities όπως η Kate Moss, η Victoria Beckham, η Cameron Diaz και πολλές άλλες.

Kylie Jenner 3 45ac8

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες οι δύο διάσημες κυρίες (Kylie και Μαρία) έδωσαν το «παρών» και φωτογραφήθηκαν μαζί στο λαμπερό party της Nip+Fab, αποδεικνύοντας ότι οι γυναίκες που εμπιστεύονται τη Nip+Fab έχουν κάθε λόγο να στήνονται μπροστά στο φακό.

Kylie Jenner 2 4a14d


Όσο για το πιο προϊόν κρατάει η Kylie Jenner στα χέρια της;

NIP FAB GLYCOLIC FIX NIGHT PADS EXTREME WEB 2f166

Πρόκειται για τα Glycolic fix pads της Nip+Fab, 60 δισκία απολέπισης εμποτισμένα με γλυκολικό οξύ, που τονώνουν την επιδερμίδα και βελτιώνουν την υφή της. Περιέχουν γλυκολικό και υαλουρονικό οξύ που απολεπίζουν την επιδερμίδα, βελτιώνοντας την υφή και την επιφάνειά της, ενώ διεγείρουν την ανανέωση των κυττάρων. Χάρη στην ενυδατική σύνθεσή τους η επιδερμίδα γίνεται πιο λαμπερή και λεία, ενώ κοστίζουν γύρω στα 15 ευρώ!

Τα προϊόντα της Nip+Fab μπορείς να βρεις στα Attica ή στοτο www.atticaselectivebrands.gr