Δημιουργούμε τέλεια party looks με τη νέα Winter Make up Collection της The Body Shop®!

Βιβή Αγγελάκη
Δημιουργούμε τέλεια party looks με τη νέα Winter Make up Collection της The Body Shop®!

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που θα λάμψουμε!

Αυτά τα Χριστούγεννα στο μακιγιάζ λέμε: “more is more”. Πειραματιζόμαστε με τα μεταλλικά στοιχεία και προσθέτουμε αυτή την έξτρα λάμψη της εποχής με glitter για να δημιουργήσουμε μοναδικά party looks που θα μας κάνουν να ξεχωρίζουμε!


Εμπνευσμένη από τη λαμπερή δεκαετία του ’20 και τον Great Gatsby, η νέα Winter Make up Collection της «The Body Shop» έρχεται να μας ξετρελάνει δίνοντάς μας τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε δύο μοναδικά looks, το Swinging Silver και το Grooving Gold.

Make Up Group 6814d


Η Winter Make up Collection περιλαμβάνει:


Τις νέες, Limited Edition Eyeshadow Palette σε Swinging Silver ή Grooving Gold σε υπέροχες μεταλλικές και shimmer αποχρώσεις που θα δώσουν ένταση στα μάτια . Ενώ, το νέο, Silver Glitter Eyeliner θα κάνει το βλέμμα μας ακόμη πιο λαμπερό!

BODYSHOP 07.06.15 13404 HR 60pc pr e5df4


Τη νέα, Limited Edition The Sparkler σε Silver Shimmer ή Golden Glimmer, που επιστρέφει και είναι καλύτερη από ποτέ, με ένα μοναδικό εκλεπτυσμένο σχέδιο.

Make Up Grooving Gold df285


Το νέο, Limited Edition Scarlet Starlet Lip & Cheek Doll, που πλέον διαθέτει εμφάνιση από τη λαμπερή δεκαετία του 1920.


Τα νέα υπέροχα βερνίκια νυχιών, Limited Edition Nails, με ασημί ή χρυσά σωματίδια λάμψης, Silver Metal ή Gold Metal Nail Shade και μοντέρνα Nail Colour απόχρωση Burgundy Red ή Blue Abyss, για να μας κοιτάζουν όλοι στα χέρια.

Make Up Swinging Silver Look 1ed29


Και φυσικά, το νέο Limited Edition Colour Cr ushTM Lipstick στις best-selling αποχρώσεις, Coral Blush και Nude Allure και σε μια συσκευασία εμπνευσμένη από τη δεκαετία του 1920.

BODYSHOP 07.06.15 13344 HR 40pc pr d680b

Δείτε όλα τα προϊόντα στη gallery!