GUILTY EAU: Το νέο άρωμα GUCCI ξεφεύγει από τα παραδοσιακά δροσερά eau de toilettes

Βιβή Αγγελάκη
GUILTY EAU: Το νέο άρωμα GUCCI ξεφεύγει από τα παραδοσιακά δροσερά eau de toilettes

Ο οίκος GUCCI παρουσιάζει το λανσάρισμα του νέου eau de toilette, GUILTY EAU, εξελίσσοντας τον αρωματικό κόσμο της συλλογής GUCCI GUILTY.


Μία διακριτική και ανάλαφρη εκδοχή του κλασσικού γυναικείου και ανδρικού αρώματος GUILTY, το GUCCI GUILTY EAU ξεφεύγει από τα παραδοσιακά δροσερά eau de toilettes, εκφράζοντας μία πιο εκλεπτυσμένη, ρομαντική διάθεση.

Gucci Guilty Eau dual HR f3ea3


Το GUILTY EAU for her ανοίγει διακριτικά με μία ζεστή υδάτινη συμφωνία και γλυκό λίτσι. Στην καρδιά του αρώματος συναντάμε τις κρεμώδεις και ντελικάτες νότες της πασχαλιάς, τη λουλουδάτη αρωματική υπογραφή του αρχικού αρώματος, που τώρα είναι εμπλουτισμένη με άγριες φράουλες, ενώ η βάση από musk παραπέμπει στη θερμότητα του γυμνού δέρματος.

Gucci Guilty Eau PH 90 ml HR 33816


Το GUILTY EAU for him ξεδιπλώνεται, στις νότες κορυφής, με μία μεθυστική αντιφατική αρωματική ένωση από λεμόνι και περγαμόντο που συνδυάζεται με το αριστοκρατικό ξυλώδες άρωμα της ίριδας, προσδίδοντας έτσι μία ενδιαφέρουσα ανατροπή στους ανθούς πορτοκαλιού που αποτελούν την αρωματική υπογραφή του αρχικού αρώματος. Στη βάση, ένας γλυκός συνδυασμός από πατσουλί και musk δημιουργούν την ουσία του αρώματος.

Gucci Guilty Eau 50 ml HR tif dl 3a26d


Με ιδιαίτερο σχεδιασμό και αίσθηση, τα μπουκάλια συνδυάζουν ένα σατινέ και λαμπερό φινίρισμα, διαμορφώνοντας μία σαγηνευτική νέα εμφάνιση για το GUCCI GUILTY EAU. Η μαύρη εξωτερική συσκευασία φωτίζεται από τα εμβληματικά G της Gucci, που αλληλοσυνδέονται σε χρυσό και μεταλλικό γκρι χρώμα.