Χρυσές Σφαίρες 2016: Τα beauty looks που «έκλεψαν» τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί!

Βιβή Αγγελάκη
Χρυσές Σφαίρες 2016: Τα beauty looks που «έκλεψαν» τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί!

Τα πιο εντυπωσιακά looks της χθεσινής βραδιάς...

Θεωρούνται από τα σπουδαιότερα κινηματογραφικά βραβεία και μετά τα Oscars (που τα περιμένουμε πώς και πώς τον επόμενο μήνα) μονοπωλούν το ενδιαφέρον τόσο των σινεφίλ, όσο και όλων εμάς που αναμένουμε στωικά να «αναλύσουμε» τις λαμπερές εμφανίσεις των διάσημων κυριών του Hollywood.

d676219ce5055c4dbf73fb99d8737530 518d9
 87133317 goldenglobes getty fba44


Η 73η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών (Golden Globes), λοιπόν, είναι δικαιολογημένα το γεγονός της εβδομάδας και το μόνο σίγουρο πως οι stars – όπως σε κάθε red carpet look- έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να μας εντυπωσιάσουν με τις στυλιστικές επιλογές αλλά και με τα beauty look τους.

srgeryuy c5a2b


Το κόκκινο χαλί στρώθηκε έξω από το ξενοδοχείο Hilton στο Beverly Hills και φυσικά πλήθος κόσμου μαζεύτηκε για να δει από κοντά τους αγαπημένους ηθοποιούς, κάνοντας τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν κάθε φορά!

Jennifer Lopez 17c36

Με την Jennifer Lopez να κλέβει για άλλη μια φορά την παράσταση επιλέγοντας ένα σκούρο, glossy κόκκινο κραγιόν και χρυσή σκιά στα μάτια της, πολλές κυρίες προτίμησαν τους πιο natural τόνους στο μακιγιάζ τους και μια απαλή ροζ απόχρωση στα χείλη τους (Julianne Moore, Olivia Wilde, Lady Gaga...).

Cate Blanchett 08d69
Lily James c80a3

Τα εντυπωσιακά σινιόν φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείψουν (αυτό της Alicia Vikander, Cate Blanchett, Kate Winslet, Jaimie Alexander...) όπως επίσης και τα πιο bohemian beauty looks όπως αυτό Kate Hudson και της Rosie Huntington-Whiteley. Τέλος, εντυπωσιακό ήταν το matchy-matchy look της Olivia Wilde που συνδύασε τη βουργουνδί σκιά στα μάτια της με το φόρεμά της!

Olivia Wilde 93982


Δείτε όλα τα beauty looks στη gallery!