H Vichy καλωσορίζει το 2016 με μία super προσφόρα!

Βιβή Αγγελάκη
H Vichy καλωσορίζει το 2016 με μία super προσφόρα!

Η #Nο1 επιλογή των γυναικών στην Ελλάδα

Από τα πρώτα σημάδια του χρόνου μέχρι την ωριμότητα, η VICHY βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες, παρέχοντας τους την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα που αναζητούν σε μια κρέμα αντιγήρανσης, καθώς και την απόλυτη εξειδίκευση ανάλογα με τις ανάγκες τις επιδερμίδας τους.


H VICHY καλωσορίζει το 2016 με μία «γενναιόδωρη» προωθητική ενέργεια, προσφέροντας όλες τις κρέμες αντιγήρανσης σε συλλεκτική συσκευασία με ΔΩΡΟ 50% επιπλέον προϊόν!

VICHY 4 creams 46bdc
LIMITED EDITION c7ccc


Η IDEALIA κρέμα ημέρας της VICHY με την αποκλειστική της σύνθεση με Κομπούχα, που δρα σε κάθε στιβάδα της επιδερμίδας, είναι μία φροντίδα που βελτιώνει συνολικά την ποιότητα της επιδερμίδας. Λειαίνει τις 1ες ρυτίδες, ενυδατώνει και χαρίζει λάμψη και ομοιομορφία.

idealia limitededition 75ml ff97d


Η LIFTACTIV SUPREME της VICHY προσφέρει αποτέλεσμα lifting, κάθε ώρα, κάθε μέρα, ενώ η ενισχυμένη αντιρυτιδική αποτελεσματικότητά της γίνεται εμφανής από τον πρώτο κιόλας μήνα, για ένα ολικό αποτέλεσμα lifting.

Liftactiv Supreme 75ml 0bd0b


Η NEOVADIOL φροντίζει για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της εμμηνόπαυσης. Επαναφέρει την πυκνότητα, την ανάπλαση του περιγράμματος και τη μείωση της χαλάρωσης. Τα εργαστήρια VICHY δημιουργούν το Σύμπλοκο Αναπλήρωσης, που αποκαθιστά τη νεότητα της επιδερμίδας.

NEOVADIOL MAGISTRAL LIMITED EDITION 75 ML 75ef3


Η NEOVADIOL MAGISTRAL της VICHY περιέχει έναν αποκλειστικό συνδυασμό 2 συμπλεγμάτων δραστικών ουσιών, που δρουν συγχρονισμένα και επιτρέπουν την αναδόμηση τόσο των ιστών όσο και των λιπιδίων της εύθραστης επιδερμίδας μετά την εμμηνόπαυση.