Olympéa: Αυτό είναι το νέο, θεϊκό άρωμα του οίκου Paco Rabanne!

Βιβή Αγγελάκη
Olympéa: Αυτό είναι το νέο, θεϊκό άρωμα του οίκου Paco Rabanne!

Το queen.gr ήταν στην παρουσίασή του και σου μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες

Την προηγούμενη Δευτέρα , βρεθήκαμε στην παρουσίαση του νέου αρώματος του Paco Rabanne και αν ψάχνεις να ανανεώσεις το άρωμά σου, τότε το Olympéa είναι αυτό που ζητάς!

12571040 1001744526564251 358925423 n 3f13d


Με το Olympéa, ο οίκος Paco Rabanne ανοίγει ένα νέο, απόλυτα θηλυκό κεφάλαιο στα αρώματά του. Αποτελώντας μια μοναδική οσφρητική περιπέτεια, συνδυάζει τον αισθησιασμό της αλμυρής συμφωνίας βανίλιας με τη φρεσκάδα των λουλουδιών. Μια φρεσκάδα ανατολής, όπου το μανταρίνι ξυπνά τις αισθήσεις, ενισχυμένο από τα λουλουδάτα αιθέρια έλαια Ginger Lily καθώς και από γιασεμί υδροπονικής καλλιέργειας (γιασεμί που καλλιεργείται στο νερό).

PACO RABANNE OLYMPEA INGREDIENTS low res 14ddd

Δελεαστικό, τολμηρό, με μοναδικό χαρακτήρα. Η αισθησιακή και λαμπερή αλμυρή συμφωνία βανίλιας ασκεί εθιστικό μαγνητισμό και εντείνεται από το σανδαλόξυλο και τη συμφωνία ambergris. Το ισχυρό της άρωμα και η μοναδική ισορροπία των συμφωνιών αποτελούν την αυθεντική υπογραφή Paco Rabanne.

PACO RABANNE OLYMPEA BTS 16 cf78a


Για αυτή τη δημιουργία, ο Paco Rabanne στρατολόγησε το ταλέντο των αρωματοποιών της εταιρείας IFF, Loc Dong, Anne Flipo και Dominique Ropion, ενώ το μπουκάλι του Olympéa εμπνεύστηκε ο ιταλός σχεδιαστής, Marc Ange, συνδυάζοντας με τόλμη τα αρχαία σύμβολα με την σύγχρονη αισθητική. Ένας τέλειος κύκλος που θυμίζει ιερό φυλακτό με θεϊκές ιδιότητες, τοποθετημένος μέσα σε ένα σκαλιστό, χάλκινο στέμμα.

PACO RABANNE OLYMPEA 51c97

Στο μπροστινό μέρος, η σύνθεση θυμίζει τις δάφνες της νίκης. Από ψηλά, φέρνει στο νου το άγαλμα της φτερωτής Νίκης, που στην ελληνική μυθολογία ήταν η θεά που ενσάρκωνε τις νίκες και τις κατακτήσεις. Οι κλασικές αναφορές συναντούν με τόλμη και ισορροπία την art deco αισθητική. Εξάλλου, «η συμμετρία και η γεωμετρία εκφράζουν την υπερηφάνεια, αλλά οι αναλογίες και οι καμπύλες προσθέτουν τρυφερότητα και θηλυκότητα», εξηγεί ο Marc Ange.

PACO RABANNE OLYMPEA BTS 3 f72b5


Όσο για την πρωταγωνίστρια της διαφημιστικής καμπάνιας, ο Paco Rabanne επέλεξε τη Luma, ένα μοντέλο 21 ετών από τη Βραζιλία, για να ενσαρκώσει αυτή τη θεά της θηλυκότητας, μεταφέροντάς μας στο φανταστικό Όλυμπο των ακλόνητων θεών, στον απόηχο της αποπλάνησής της. Μοντέρνος αισθησιασμός, σχεδόν υπερφυσική ομορφιά και ξεχωριστή προσωπικότητα που εναρμονίζονται απόλυτα με τις αξίες του οίκου Paco Rabanne.

PACO RABANNE OLYMPEA BTS 2 c371f


Η Luma αιχμαλωτίζει τον θεατή μέχρι το τέλος του θριάμβου της, χάρη στον ακαταμάχητο μαγνητισμό της. «Θέλαμε να εκφράσουμε τη σχεδόν θεϊκή έννοια της εξουσίας, αλλά από τη σαγηνευτική της πλευρά. Γιατί η θηλυκότητα διαθέτει άλλες δυνάμεις και άλλα όπλα. Αυτό που στους άνδρες εκφράζεται με τους μυς, εδώ περνά μέσα από τα μάτια. Η σκηνή είναι πιο αισθησιακή. Τα λουτρά έχουν αντικαταστήσει το στάδιο. Όμως εκείνη είναι αναμφισβήτητα ένας κατακτητής που θριαμβεύει πάντα», αναφέρει ο σκηνοθέτης, Alexandre Courtès.