Aναδείξτε το χαμόγελό σας στη στιγμή στο beauty spot της AIM WHITE NOW GOLD!

Βιβή Αγγελάκη
Aναδείξτε το χαμόγελό σας στη στιγμή στο beauty spot της AIM WHITE NOW GOLD!

Ραντεβού στο Golden Hall!

Ζήστε κι εσείς την εμπειρία του πιο quick makeup session στο hot beauty spot της πόλης στο Golden Hall* και αναδείξτε άμεσα το πιο λαμπερό σας χαμόγελο!

7efgthdgh 9a90f


Έμπειροι make-up artists σας αποκαλύπτουν μοναδικά instant make-up tips & tricks που θα σας κάνουν εκθαμβωτική, ακαταμάχητη και έτοιμη να κλέψετε τις εντυπώσεις! Ένα πέρασμα κόκκινο κραγιόν με μπλε υποτόνους, λίγο διάφανο lip gloss, γενναίες δόσεις highlighter σε στρατηγικά σημεία του προσώπου και απαραίτητη τελευταία πινελιά για ένα άψογο make-up look, η AIM White Now Gold.

8dghjfghj 157e9


Η οδοντόκρεμα που λευκαίνει τα δόντια όσο γρήγορα το make-up αναδεικνύει την ομορφιά σας, ενώ χάρη στην πρακτική της συσκευασία θα γίνει το απαραίτητο «καλλυντικό» για το νεσεσέρ σας, για να είστε πάντοτε όμορφες και λαμπερές!

AIM White Now Gold 36128

Φεύγοντας, μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε την τύχη σας συμμετέχοντας σε fun & instant-win διαγωνισμούς! Μπορείτε να κερδίσετε οδοντόκρεμες AIM WHITE NOW GOLD ή να μπείτε στην κλήρωση για μια από τις 3 φωτογραφικές Polaroid Instant Snap Camera που θα σας κάνουν σίγουρα να χαμογελάσετε!

4dfasdf c3d44

Αγαπημένες ηθοποιοί, παρουσιάστριες και δημοσιογράφοι, όπως η Μαρία Κορινθίου, η Νικολέττα Ράλλη, η Τζένη Θεωνά, η Άννα Πρέλεβιτς, η Αντωνία Καλλιμούκου και η Μυρτώ Κάζη πέρασαν ήδη από το περίπτερο της AIM Now Gold στο Golden Hall, έζησαν μια instant beauty εμπειρία και ανέδειξαν το λαμπερό τους χαμόγελο στη στιγμή!

1dfghdfghj f9c6b


Το beauty spot της AIM White Now Gold δεν θα μπορούσε να μην επισκεφτεί και η Νο1 Beauty & Lifestyle Vlogger της Ελληνικής Youtube κοινότητας, Μάρα Σαμαρτζή. Η Μάρα, προσκάλεσε το κοινό της για να μοιραστεί μαζί του τα δικά της μυστικά ομορφιάς και φυσικά την αγαπημένη της AIM White Now Gold που αναδεικνύει το πιο λαμπερό της χαμόγελο!

Η AIM White Now Gold σας περιμένει έως και το Σάββατο , 23/01 για να ζήσετε κι εσείς μια instant beauty εμπειρία, να αναδείξετε το χαμόγελό σας στη στιγμή και να κερδίσετε πλούσια δώρα AIM!

Και μην ξεχνάς! #ASmileChangesEverything