Ξέρεις τι είναι αυτό που θα σε κάνει πραγματικά ακαταμάχητη;

Ερμιόνη Σαρρή
Ξέρεις τι είναι αυτό που θα σε κάνει πραγματικά ακαταμάχητη;

Αυτό είναι το «καλλυντικό» που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ καμίας beauty queen.

Το νεσεσέρ σου περιέχει τα πάντα, το μεικάπ που ταιριάζει απόλυτα στο δέρμα σου, την μάσκαρα που σου χαρίζει τεράστιες βλεφαρίδες, το ιδανικό κόκκινο κραγιόν... Στόχος σου είναι να είσαι κάθε μέρα άψογη ξέρεις όμως τι είναι αυτό που θα σε κάνει να μοιάζεις κάθε μέρα με σταρ; Το χαμόγελό σου φυσικά!

Ένα πλατύ χαμόγελο φωτίζει όλο σου το πρόσωπο καλύτερα και από το ακριβότερο highlighter. Ένα πιο πονηρό χαμόγελο ταιριάζει τέλεια με την γατίσια γραμμή eyeliner στα μάτια σου ενώ ένα αυθόρμητο ...σε κάνει απλά ερωτεύσιμη. Το χαμόγελό σου με λίγα λόγια είναι το πιο δυνατό beauty όπλο σου, είναι αυτό που τραβά όλα τα βλέμματα επάνω σου και σε κάνει τόσο ακαταμάχητη όσο μια σταρ του Χόλιγουντ. Γίνεται λοιπόν να λείπει από το νεσεσέρ σου η AIM White Now Gold, ο απόλυτος beauty σύμμαχος;

shutterstock 288632219 67ca0
AIM b5aef

Η πρακτική, luxe συσκευασία της κλείνει μέσα της 3 φορές την δύναμη της τεχνολογίας Blue Light κι έτσι, από το πρώτο κιόλας βούρτσισμα, σου χαρίζει την καλύτερη άμεση λεύκανση που είχες ποτέ... όπως ακριβώς το concealer καλύπτει τις ατέλειές σου με μια κίνηση. Είναι ίσως η μόνη οδοντόκρεμα που η πραγματική της θέση είναι μέσα στο νεσεσέρ σου (πλάι στο κραγιόν) παρά στο μπάνιο σου. Οι κινήσεις είναι απλές: βουρτσίζεις τα δόντια σου, φοράς άφθονη μάσκαρα, ελάχιστο ρουζ στα μάγουλα, ένα φωτεινό κόκκινο κραγιόν και... έτοιμη! Η AIM White Now Gold είναι η πρώτη πινελιά στο μακιγιάζ σου πριν από κάθε έξοδο!

Αν θες όμως να μάθεις ακόμα περισσότερα μυστικά για το πώς μπορείς να λάμψεις σαν σταρ μπες στη σελίδα της AIM στο facebook και Stay Tuned!

AIM White Now Gold ST 57f18
stand 3dea8