«Τρως» τα νύχια σου; Βρήκαμε την πιο αποτελεσματική λύση!

Βιβή Αγγελάκη
«Τρως» τα νύχια σου; Βρήκαμε την πιο αποτελεσματική λύση!

Βάλε stop στην ονυχοφαγία...

Τις περισσότερες φορές γίνεται μηχανικά επειδή απλά το έχεις συνηθίσει τόσα χρόνια και φυσικά, το άγχος και η πίεση παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτό! Η ονυχοφαγία ή πιο απλά το φάγωμα των νυχιών, είναι ένα από τις πιο συνηθισμένες, κακές και ανθυγιεινές συνήθειες, που όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, συχνά ξεκινάει από την παιδική ηλικία αλλά συνεχίζει τόσο στην εφηβεία όσο και στην ενήλικη ζωή.


Μάλιστα, μελέτες δείχνουν πως το 60% των παιδιών και το 45% των εφήβων τρώνε τα νύχια τους ενώ υπολογίζεται ότι η ονυχοφαγία είναι ένα πρόβλημα που αφορά το 35% του συνολικού πληθυσμού συνυπολογίζοντας και τα παιδιά που πιπιλούν το δάκτυλό τους.

d7dd534a4e1e340423aab78d6f67f951 L d6577

Στην ουσία, πρόκειται για μια ασυνείδητη κίνηση που δε γίνεται αντιληπτή από τους ανθρώπους που το κάνουν, ενώ το πρόβλημα μπορεί να ποικίλει από περιστασιακή συνήθεια σε περιόδους έντονου άγχους έως και να αποτελεί συστηματικό πρόβλημα με παράπλευρες επιπτώσεις στην υγεία όπως δυσμορφίες δακτύλων, αδύναμα νύχια, ορθοδοντικά προβλήματα.


Πώς θα αντιμετωπίσεις, όμως, το πρόβλημα αποτελεσματικά;


Το MAVALA STOP έχει τη σύνθεση ενός διάφανου βερνικιού νυχιών με ιδιαίτερα πικρή γεύση και εφαρμόζεται απ’ ευθείας στα νύχια ή και επάνω από βερνίκι νυχιών. Λόγω της χαρακτηριστικής του γεύσης δρα ως υπενθύμιση και αποτρέπει την μηχανική κίνηση τοποθέτησης των δακτύλων στο στόμα καθώς επίσης και του αντίχειρα στα μικρά παιδιά. H MAVALA Switzerland έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα 33 ημερών με βάση το MAVALA STOP και άλλα συμπληρωματικά προϊόντα ώστε η προσπάθειά σου για διακοπή της ονυχοφαγίας να στεφθεί με επιτυχία!

Stop 2016 96f93


Το MAVALA STOP προτείνεται για χρήση σε παιδιά άνω των τριών ετών καθώς οι μικρότερες ηλικίες δεν έχουν πλήρως ανεπτυγμένο το αισθητήριο της γεύσης, με αποτέλεσμα τη μειωμένη δραστικότητα του προϊόντος.

Αντιπρόσωποι Ελλάδας: ΜΑΡΚΑΛ ΕΠΕ – Τ: 210-6468836 – Facebook: @MavalaGR

DPG Network