Anagenese: Η νέα σειρά της Orlane φέρνει την επανάσταση στον τομέα της αντιγήρανσης

Βιβή Αγγελάκη
Anagenese: Η νέα σειρά της Orlane φέρνει την επανάσταση στον τομέα της αντιγήρανσης

Μία προσιτή, καθημερινή σειρά φροντίδας, βασισμένη σε επιστημονικές ανακαλύψεις, που να αντιμετωπίζει τις ανάγκες του δέρματος όλων των γυναικών

Η Orlane παρουσιάζει τη νέα σειρά Anagenese, που επιτυγχάνει μέγιστη ανάπλαση του δέρματος, τέλεια ανανέωση και θεαματικά αντιγηραντικά αποτελέσματα! Πρόκειται για την πρώτη σειρά που διεγείρει την παραγωγή των αυξητικών παραγόντων της επιδερμίδας από τα βλαστικά κύτταρα στο λιπώδη ιστό και ενεργοποιεί τη διαδικασία επιδιόρθωσης του DNA.


Οι τρεις συμπληρωματικοί μηχανισμοί λειτουργούν σε συνέργεια για να διεγείρουν τους ινοβλάστες, τη σύνθεση κολλαγόνου, του υαλουρονικού οξέος, την ανανέωση των κυττάρων και άλλων μορίων που είναι απαραίτητα για τη νεανικότητα του δέρματος με αποτέλεσμα τη μείωση των ρυτίδων (κατά 10% σε 7 ημέρες και κατά 16% σε 28 ημέρες) και των σημαδιών της γήρανσης.


Στη σειρά Anagenese έχει εφαρμοσθεί νέα προηγμένη επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων, για την παραγωγή επιδερμικών αυξητικών παραγόντων από τα βλαστικά κύτταρα των λιποκυττάρων, με τη χρήση του εκχυλίσματος των φύλλων της ινδικής γεντιανής.

orlane 01 ac62c


ESSENTIAL TIME-FIGHTING CARE : Αντιγηραντική κρέμα πλούσιας υφής που προσφέρει άμεση ενυδάτωση και αίσθηση άνεσης.


ESSENTIAL TIME-FIGHTING EYE CARE: Αυτή η ελαφριά αντιγηραντική κρέμα αναζωογονεί την περιοχή των ματιών, διεγείρει την ανάπλαση της επιδερμίδας και απαλύνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

orlene 02 dc8fe


ESSENTIAL TIME-FIGHTING SERUM: Αντιγηραντικός ορός για τέλεια επιδερμίδα. Χαρίζει λάμψη, λειαίνει και ενισχύει την επιδερμίδα από την πρώτη εφαρμογή.


ESSENTIAL TIME-FIGHTING MASK: Αυτή η μάσκα εντατικής φροντίδας χρησιμοποιείται 2 έως 3 φορές την εβδομάδα σε πρόσωπο και λαιμό.